Oasis Park

Tilbring en dag med familien i øyas eneste dyrepark i La Lajita på det sørlige Fuerteventura. Her kan både store og små nyte spennende dyr og fargesprakende natur, da parken inneholder tusenvis av plantevekster fra alle verdens hjørner.

Et rikt dyreliv på Oasis Park

Oasis Park fokuserer mye på aktiviteter som er koblet til dyrene. Det kan være alt fra papegøyeshow, oppvisning med rovfugler og lek med lemurer til kamelridning eller å hjelpe dyrepasserne med å mate giraffene.
Sebraer, elefanter, flodhester, sjøløver, geparder, rovfugler, krokodiller, reptiler og vaskebjørner er bare noen eksempler på de tusenvis av dyrene som bor i parken.

Et område er spesielt tilpasset de yngste besøkende hvor de kan titte på ponnier, kaniner, geiter, minigriser og ender.

Også en botanisk hage

For plantefantaster er Osis Park et paradis. Spaser i den vakre parken med tusenvis av fargesprakende eksotiske plantevekster fra hele verden. Her er det en enorm kaktussamling, ulike palmetresorter, fargerike bougainvilleaer, urte- og medisinplanter og mye mer.

Dere kan ta en liten avstikker til den botaniske hagen for å få litt skygge under en palme eller et annet eksotisk tre hvis familien trenger å kjøle seg litt ned.

Og du trenger ikke å sulte, for her finnes det tre restauranter som serverer alt fra lokale spesialiteter til barnevennlige retter som hamburgere og pizza.