Reiser
til
Costa Dorada

Pris fra

...

Våre hotell

4 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris fra Sitges
  • 1,5 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkning45 560 000

Reiser til Costa Dorada

Costa Dorada

Costa Dorada er en kyststrekning med flere badesteder med palmekantede strandpromenader og fine strender. Hvis du vil kombinere sol og bad med storbyliv kan du reise til Barcelona på dagstur.

Costa Doradas lange strender med gyllengul sand brer seg ut langs en nesten 10 mil lang strekning ved Middelhavet. Her skinner solen 300 dager i året og det er mye å gjøre for deg som vil oppleve mye i ferien. Det offisielle språket ved siden av spansk, er katalansk, noe som er synlig blant annet på gateskiltene som skrives på begge språk.

Mer enn strender

Når du vil se mer enn strender kan du fylle feriedagene med shopping, golf, vingårdsbesøk, museer og fotturer, og kanskje du velger å avslutte kvelden på en sjarmerende lokal tapasrestaurant. Hvis du leier bil er det enkelt å dra på dagsutflukter til vindistrikter og cavaprodusenter. Har du en forkjærlighet for golf finnes det fine baner som Aiguesverds, Bonmont og Club de Golf Costa Dorada i nærheten. Og er du en fotballentusiast bør du ta deg til FC Barcelonas arena Camp Nou. Lokaltoget mellom Sitges og Barcelona tar ca. 40 min.

Natur, kultur og Spanias største fornøyelsespark

Sørover ligger den tidligere romerske byen Tarragona med sine amfiteatre. På Costa Dorada ligger også naturparken Ebro Delat og Spanias største fornøyelsespark, Porto Aventura. I Barcelona ligger flere av Antoni Gaudís fantasifulle bygninger og kunstmuseer med verk av Picasso, Miró og Tàpies.

Reiser til Costa Dorada

Våre reiser til Costa Dorada går med rutefly til Barcelona. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan alltid kontakte personalet vårt via appen eller Min reise, både før og under reisen.

Våre reisemål langs Costa Dorada

  • Sitges – Livlig men avslappet blant strender, palmer og gågater med spisesteder

Ferietilbud i/på Costa Dorada