SO Sotogrande

 • Sotogrande, Costa del Sol, Spania

Om hotellet

 • 5*
  Offisiell klassifisering
 • WiFi

Luksuriøst hotell med golfbane og spa-avdeling

På elegante SO Sotogrande bor du i eksklusive omgivelser med flere basseng, 27-hulls golfbane, restauranter, treningsrom og spa-avdeling. Hotellet ligger i frodige omgivelser cirka sju kilometer fra kystbyen Sotogrande på Costa del Sol.

Fra hotellet tar det cirka et kvarter med bil eller taxi til Sotogrande. Her finner du flere strender, den lekre marinaen Sotogrande Marina, eksklusive yachter og luksuriøse butikker og restauranter.

Infinity-basseng med havutsikt

Om du lyst på en avkjølende dukkert, har du flere basseng å velge mellom, inkludert et stort familiebasseng og et infinity-basseng. Fra det speilblanke infinity-bassenget har du utsikt over det frodige landskapet og den vidstrakte horisonten.

Golfbane og avkobling

SO Sotogrande er det perfekte valget for golfentusiaster – hotellet har nemlig en egen 27-hulls bane og ligger nær den prestisjetunge golfbanen Valderrama. Etter en lang dag med golf kan du slappe av i hotellets spa-avdeling hvor det blant annet er badstue, innendørsbasseng og tyrkisk bad. Hvil du unne deg litt ekstra velvære, kan du bestille velgjørende massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

Internasjonal barneklubb

Hotellets internasjonale barneklubb SO/ Kids Club har et eget klubbhus der familiens minste kan delta i lek, sport og kreative aktiviteter. Her arrangeres blant annet skattejakt, aktiviteter som tegning og origami og utelek i hagen.

All inclusive for feinschmeckere

Frokost er inkludert i reisens pris og all inclusive kan bestilles som tilvalg. Bestiller du all inclusive har du fire ulike restauranter å velge mellom. Restaurantene serverer en kombinasjon av grillmat, klassiskere fra det andalusiske kjøkkenet, tapas og internasjonale retter. I tillegg kan du bestille snacks og drikke i bassengbaren som også er inkludert i all inclusive!

 • Antall rom : 152

Kort om hotellet

Utendørsbasseng
Ja
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
cirka 1 time og 10 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Sotogrande

Adresse og telefon

Adresse
Av Almenara S/N 11310 Sotogrande (San Roque) Cádiz, Spain
Telefon
+34 956 582 000

Viktig informasjon

Offisiell klassifisering
*****
Antall rom
152
Parkering
Ja
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Minisafe uten kostnad
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering uten kostnad
Ja
Hårføner
Ja
Kaffetrakter
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja
Bad/wc
Ja

Mat og drikke

Frokost er inkludert i reisens pris og all inclusive kan bestilles som tilvalg.

All inclusive

Måltider og drikke Frokost, lunsj og middag med drikke (lokal vin, øl, brus eller vann). Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering (anviste barer/tider).

SOCIETY Clubhouse serverer frokost, lunsj og middag. Du kan spise både innendørs og utendørs.

På Cortijo Santa Maria 1962 restaurant kan du spise middag. Om sommeren er restauranten åpen tirsdag–søndag. Bordreservasjon er nødvendig.

MARXA Chiringuito serverer lunsj og middag. Baren holder åpen hele dagen. Bordreservasjon er nødvendig.

På Ixo Tapar & Cocktails bar kan du bestille tapas og klassiske cocktails.

Rocio pool snack bar serverer snacks og drikke.

For øvrig All inclusive-innholdet og tider kan endres i løpet av sesongen, for eksempel i begynnelsen og i slutten av sesongen eller ved få gjester.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
All inclusive
Ja
Frokost
Ja
Antall restauranter
4

Basseng

Bassengene er åpne i sommersesongen.

Utendørsbasseng
Ja
Innendørsbasseng
Ja
Basseng
2
Infinitybasseng
Ja
Basseng
Ja

Avslapping

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Skjønnhetsbehandlinger
Ja
Badstue
Ja
Hamam
Ja
Aldersgrense for spa:
16

Sport

Golf mot kostnad.

Treningsrom
Ja
Personlig trener
Ja
Yoga
Ja
Sykkelutleie
Ja
Golfbaner
Ja

Barn og ungdom

SO/ Kids Club er hotellets internasjonale barneklubb for barn 4–13 år. Her arrangeres det innendørs- og utendørs aktiviteter med aktivitetsledere, som blant annet spill, leker, skattejakt og sporter.

SO/ Kids Clubs åpningstider kan variere.

Internasjonal barneklubb
Ja

Vår service: Døgnet rundt i TUI-appen

 • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01

I TUI-appen, kan du kontakte guidene våre døgnet rundt, via mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din smarttelefon eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å komme i kontakt med TUIs guider på, når det måtte passe deg. Under "spør guidene" i appen, og myTUI på tui.no, kan du sende beskjeder og få raskt svar, både før og i løpet av ferien din. Du trenger bare å laste ned TUI-appen og aktivere den med mobilnummeret og e-postadressen du oppga da du bestilte reisen, i tillegg til ditt bestillingsnummer. I appen finner du også aktuell informasjon om ditt fly, hotell, reisemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hver dag, døgnet rundt

 • "Spør guidene" finner du både i TUI-appen og under myTUI på tui.no.
 • Tjenesten er tilgjengelig med en gang du har bestilt reisen.
 • Før avreise svarer vi deg i løpet av et døgn, og når du er på ferie svarer vi så fort vi kan, vanligvis i løpet av 30 minutter.
 • Døgnet rundt kan du også, hvis det haster, nå guidene på telefon. Nummeret finner du i TUI-appen fra et døgn før du ankommer reisemålet. Har du ikke lastet ned TUI-appen får du nummeret på SMS før du reiser.

Service på flyplassen

Har du bestilt busstransfer vil du i TUI-appen motta informasjon om bussens nummer og hvor den står parkert. I tillegg finnes TUIs engelsktalende guideteam på flyplassen. Har du bestilt taxitransfer møter sjåføren deg på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Din reisetid avhenger av hvilket fly du velger. Det tar cirka 4 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo Gardermoen.

Transfertid

Avstanden fra Malaga flyplass (AGP) til Sotogrande er omtrent 109 km, reisetiden er cirka en time og ti minutter (noen ganger kan det ta lengre tid, avhengig av trafikk).

Du kan forhåndsbestille taxitransport til ditt hotell ved å logge inn på myTUI på tui.no. Her kan du lese mer om transport »