Pousada do Porto – Rua das Flores

  • Porto, Portugal

Om hotellet

  • WiFi

På Rua das Flores i Ribeira

Pousada do Porto – Rua das Flores ligger i en historisk bygning i det gamle Ribeira-distriktet nær Douro-elven og flere av Portos severdigheter som Ponte Dom Luís I-broen og Porto-katedralen. Her bor du i koselige og komfortable rom i en av Portos stemningsfulle gågater.

På Rua das Flores kan du rusle ut mellom de lave husene med smijernsbalkonger og benytte anledningen til å besøke matmarkedet Mercado da Ribeira.

Hotellet har:

  • WiFi
  • Døgnåpen resepsjon
  • Frokostrom

Rommene/leilighetene har:

  • Badekar/dusj og wc
  • WiFi

Noen rom kan bestilles for flere enn ordinært antall senger, f.eks. et dobbeltrom som disponeres av tre. Ekstra personer sover da i ekstraseng, f.eks. en sammenleggbar seng eller sovesofa.

Her bruker vi hotellets benevnelser på romtyper.

  • Antall rom : 84

Gjennomsnittstemperatur i Porto

Adresse og telefon

Adresse
Rua das Flores, 84 - 102, Porto, Portugal

Viktig informasjon

Resepsjon 24 timer
Ja
Sist oppusset
2021
Antall rom
84
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
Luftkondisjonering på fellesområdene
Ja
Innsjekking
16:00
Utsjekking
11:09
LHBT-vennlig
Ja

Rommene

WiFi
Ja

Mat og drikke

Frokost
Buffé
Frokostrom
Ja

Avslapping

Badstue
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Nei

Vår service: Døgnet rundt viaTUI-appen

  • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01
  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette reismålet, men med TUI-appen kan du nå oss hele døgnet, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Døgnet rundt kan du også, ved hastesaker, nå oss på telefon.

Komme til hotellet

Flytid

Våre reiser til Porto går med rutefly noe som betyr at reiselengden er fleksibel. Du kan forhåndsbestille taxitransfer til hotellet ved å logge inn på myTUI. I løpet av ferien kan du nå oss døgnet rundt via TUI-appen, sms eller telefon.

Transfertid

Fra Portos flyplass, Francisco de Sá Carneiro (OPO), er det 11 km inn til byen. Utenfor terminalen er det busser som går inn til byen og som tar ca. 20–40 minutter avhengig av trafikken. Utenfor terminalen er det også taxi-holdeplass. T-banestasjonen ligger ca. 5 minutter fra terminalen og tar ca. 40 minutter inn til byen.

Du kan forhåndsbestille taxitransfer til hotellet ved å logge deg inn på myTUI.