Utflukter Madeira

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

De berømte levadaene, vanningskanalene, har gjort Madeira til et av de beste reisemålene i verden. Du kan også dra på delfinsafari, jeepturer, båtturer og mye mer. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Du kan velge mellom mer enn ti turstier i de grønne fjellene. Noen enkle, andre mer utfordrende, men alle like naturskjønne. Andre spennende opplevelser er terrengsafari i firehjulsdrevne kjøretøyer og den magepirrende eventyrsporten, dvs. med hjelm og sikkerhetssele der du hopper og glir nedover de bratte fjellene, noen ganger rett gjennom brusende fosser.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Våre unike TUI Collection-utflukt Hemmeligheter i vest tar deg med til blant annet den gamle laurbærskoger og havklippen Cabo Girão med Europas høyeste skywalk. Ikke gå glipp av Funchals severdigheter som Den botanisk hagen, katedralen, markedshall og Blandy's Wine Lodge.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Med både katamaraner og større skip kan du gå ut på Atlanterhavet og ha en flott dag med nye perspektiver langs Madeirakysten, mat og drikke om bord og muligheten til å svømme eller snorkle fra båten. En tur går med tyrkisk gületbåt til de øde naturbeskyttede ørkenøyene. På alle båtturer har du også sjansen til å se delfiner hoppe og leke i sjøen.