På Robinson er vellagede bufféer for både smak og sanser inkludert. WellFood er moderne retter komponert av en ernæringsfysiolog, både spesialkost og retter er tilpasset trening. Velg et bord for to eller ett av de store gruppebordene. Pssst! Det finnes også egg, bacon og croissanter på menyen.
All inclusive ifølge Robinson-konseptet:
Frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hovedrestauranten. Måltidsdrikke som bordvin, øl, brus, mineralvann, kaffe og te er inkludert.
Frokostbuffe kl. 7.30–10.
Syvsoverfrokost kl. 10–11.
Lunsjbuffé kl. 12.30–14.
Middagsbuffé kl. 19.30–21, barnebuffé kl. 18–18.30.
Gallamiddag en gang i uken.
À la carte-restaurant åpen et par kvelder i uken, mot kostnad.
Bistro-snacks (f.eks. pizza, hamburgere og salat) serveres kl. 15–17.
Kaffe og kake serveres om ettermiddagen.
Hovedbaren er åpen kl. 10–0.30.
Strandbaren åpen kl. 10–0.30.
Bassengbarens åpningstider avhenger av været.
Spesialmat
Sunne retter, såkalt WellFood, serveres i restauranten. Det finnes blant annet vegetar-, vegan- og laktosefrie retter, samt babymat og barnemeny. Allergimat eller annen spesialmat kan ikke garanteres, men hotellet vil gjøre sitt beste for å ordne det.
For øvrig
Restaurant- og bartider meddeles ved ankomst til hotellet. Innholdet kan endres i løpet av sesongen.