Seehotel Sissi

  • Zell am See, Salzburg (østerrikske alper), Østerrike

Om hotellet

  • 3*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Tradisjonelt alpehotell ved innsjøen

Seehotel Sissi er et rimelig hotell i Zell am See med en fin beliggenhet rett ved den vakre innsjøen. Utsiden av hotellet har en tradisjonell alpestil med trebalkonger og grønne vinduskarmer, innsiden er desto mer moderne.

Fra Seehotel Sissi tar det omtrent 10 minutter å gå til kabinbanen CityXpress som tar deg opp til hjertet av skiområdet.

Bestill et rom med utsikt over innsjøen

Interiøret er inspirert av naturen, med en blanding av mørke og lyse tresorter og kunst med skog- og blomstermotiver. Flere av rommene har balkong, og du kan bestille et rom som vender mot innsjøen.

Start morgenen med frokostbuffé

Om morgenen, før en dag utendørs, serveres en buffé i frokostrommet.

Badstue eller hygge på terrassen

Hotellet har ikke mange fasiliteter, men det er en badstue og en nydelig terrasse hvor du kan slappe av en stund på ettermiddagen før du tar turen til byen for en god middag.

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
200 m/200 m
Restaurant/Bar
Nei/Nei
Transfertid
Omtrent 2 timer og 30 minutter

Adresse og telefon

Adresse
Saalfeldnerstrasse 20, Zell am See, 5700, Austria

Viktig informasjon

Sengene er østerrikske dobbeltsenger. Det betyr en ramme med to separate madrasser ved siden av hverandre. Sengen kan ikke deles i to separate senger. Gjelder ikke senger i enkeltrom eller dobbeltrom med benevningen "liten innkvartering".

Offisiell klassifisering
***
WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Dusj/wc
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Nei
Bar
Nei
Frokost
Buffé
Frokostrom
Ja

Avstand

Omtrent 6 minutters spasertur til sentrum og 10 minutter til City Xpress Gondola.

Shopping
200 m
Sentrum
200 m

Avslapping

Spa
Nei
Badstue
Ja

Sport

Treningsrom
Nei

Tilgjengelighet

Heis
Nei

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-17 til 2024-04-07

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Antatt transfertid med buss fra Salzburg og Innsbruck ca. 2 timer 30 minutter, fra München ca. 3 timer. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men du må selv velge busstransfer når du bestiller reisen. Her kan du lese mer om transfer

Avstand

Omtrent 6 minutters spasertur til sentrum og 10 minutter til City Xpress Gondola.

Shopping
200 m
Sentrum
200 m