Daxer

  • Zell am See, Salzburg (østerrikske alper), Østerrike

Om hotellet

  • 3*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Familieeid hotell med halvpensjon

På Hotel Daxer bor du med ski-in ski-out ovenfor Zell am Zee. Hotellet har en tradisjonell alpestil og har blitt drevet av samme familie i flere generasjoner helt siden 1962. Det er bar, et innendørsbasseng, treningsrom og flere forskjellige badstuer her. Halvpensjon er inkludert.

Hotel Daxer ligger høyt, og omtrent 2 kilometer fra sentrum av den sjarmerende fjellandsbyen Zell am See. Det er kort vei til bakkene og tar bare noen minutter å komme seg til barnebakkene og heisene.

Start dagen med frokost

Her starter du dagen med en solid frokost med bacon, egg, frukt, yoghurt og mer dertil. På kvelden serveres en fireretters middag, en perfekt måte å lade batteriene på etter en aktiv dag på ski.

Ta urtebadstue eller en dukkert

Hotel Daxer har et velværeområde med flere forskjellige badstuer. Du kan blant annet slappe av i urtebadstuen som både er avslappende og godt for musklene og dufter av ferske urter. Vil du øke pulsen, kan du svømme i innendørsbassenget eller trene i treningsrommet. For barn er det et lite lekehjørne.

  • Antall rom : 68

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
2 km/2 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer og 30 minutter

Adresse og telefon

Adresse
Gartenhotel Daxer Michael Wartbichler GmbH & Co KG, Georg Rendl Strasse 8, 5700, Zell am See, Austria
Telefon
+43 6542/722 83

Viktig informasjon

Balkongrekkverk i Østerrike er ofte lavere enn normalt, så små barn bør overvåkes.

Hotellbaren tar kun kontanter.

Sengene er østerrikske dobbeltsenger. Det betyr en ramme med to separate madrasser. Sengen kan ikke deles i to separate senger.

Offisiell klassifisering
***
Antall rom
68
Område
Utkantområde
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Dobbeltrom
18-25 m2
Større dobbeltrom
28-30 m2
Minisafe
Ja
Minisafe uten kostnad
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er inkludert i reisens pris.

  • Frokostbuffé med varme og kalde retter.
  • Ettermiddagssnacks
  • 4-retters middag med hovedrett (fra meny) og salat og suppe til forrett (fra buffé). Som hovedrett er det alltid et vegetar-alternativ.
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Middag
Buffé, Meny
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Måltidsdrikke er inkludert i halv- og/eller helpensjon.
Ja

Avstand

Ski-in ski-out det tar tre minutter å gå til barnebakkene og heisene Schmittenhöhe og Sonnenalmbahn. Omtrent 25 minutters gange ned til byen og 35-40 minutter tilbake.

Shopping
2 km
Sentrum
2 km

Basseng

Innendørsbasseng
Ja

Avslapping

Wellness-area
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja

Sport

Treningsrom
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-10 til 2024-03-31

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Antatt transfertid med buss fra Salzburg og Innsbruck ca. 2 timer 30 minutter, fra München ca. 3 timer. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men du må selv velge busstransfer når du bestiller reisen. Her kan du lese mer om transfer

Avstand

Ski-in ski-out det tar tre minutter å gå til barnebakkene og heisene Schmittenhöhe og Sonnenalmbahn. Omtrent 25 minutters gange ned til byen og 35-40 minutter tilbake.

Shopping
2 km
Sentrum
2 km