Postwirt

  • Söll, Salzburg (østerrikske alper), Østerrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Tradisjonelt alpehotell med spa

Hotell Postwirt er et lite hotell i tyrolerbyen Söll som er verdsatt for sin gjestfrihet og gode service. Skiheiser og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet, og til Hochsöll-heisen tilbyr hotellet busstransport. Halvpensjon med frokostbuffé og middag er inkludert.

Hotellet har en moderne innredning med mye tre i tradisjonell østerriksk stil.

Frokost og middag

Start dagen og fyll på med ekstra energi fra en velfylt frokostbuffé. På ettermiddagen serveres søt og salt snacks. Om kvelden er du velkommen til en femretters kveldsmeny som er inkludert i halvpensjonen. Maten tilberedes med råvarer fra lokale bønder og menyen består av tradisjonelle østerrikske retter med internasjonalt preg.

Spa med utsikt

Etter en aktiv dag på ski kan det føles godt å slappe av en stund i hotellets velværeavdeling. I badstuen kan du nyte utsikten gjennom panoramavinduet og i hotellets spa kan du bestille en behandling. Du kan også svømme noen runder i det oppvarmede utendørsbassenget i hotellets spa.

  • Antall rom : 62

Kort om hotellet

Utendørsbasseng
Ja
Sentrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
1–2 timer

Adresse og telefon

Adresse
Dorf 83, A-6306 Söll, Austeria
Telefon
+43 5333 5081

Viktig informasjon

Sengene i leilighetene er østerrikske dobbeltsenger. Dvs. en ramme med to separate madrasser ved siden av hverandre. Sengen kan ikke deles til to separate senger.

Hotellets balkongrekkverk er av enklere standard og lavere enn normalt, så barn bør derfor holdes ekstra godt øye med.

Offisiell klassifisering
****
Antall rom
62

Internett

WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er frokostbuffé og middagsmeny.

Mange østerrikske hotell serverer ikke gratis kranvann til måltidene.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Måltidsdrikke er inkludert i halv- og/eller helpensjon.
Nei
Middagsantrekk
Ja
Kleskode
Smart casual

Avstand

Cirka 10 minutters gange til gondolheisen Hochsöll og Knollheisen. Cirka 6 minutters gange til skiskolens møteplass. Gratis busservice til Hochsöll-heisen fra hotellet.

Shopping
500 m
Sentrum
500 m

Basseng

Utendørsbasseng
Ja
Innendørsbasseng
Ja
Infinitybasseng
Ja

Avslapping

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-10 til 2024-03-31

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Flytiden er avhengig av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Anslått transfertid med buss 1 time og 30 minutter – 2 timer (Innsbruck) eller 1 time og 45 minutter (München). Ventetid på flyplassen kan forekomme.

Avstand

Cirka 10 minutters gange til gondolheisen Hochsöll og Knollheisen. Cirka 6 minutters gange til skiskolens møteplass. Gratis busservice til Hochsöll-heisen fra hotellet.

Shopping
500 m
Sentrum
500 m