Feldwebel

  • Söll, Salzburg (østerrikske alper), Østerrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Mindre hotell i tyrolerstil med sentral beliggenhet

Hotell Feldwebel er et mindre hotell i den lille tyrolerbyen Söll. Her bor du med en ideell beliggenhet til alt byen har å tilby. Skiheiser og sentrum ligger i kort gangavstand fra hotellet. Frokost er inkludert og halvpensjon kan velges som tilvalg.

Det tar ca 10 minutter å komme seg til kabinheisen Hochsöll og skiskolen. Rommene er moderne innredet i tradisjonell østerriksk stil. En skibod er disponibel for oppbevaring av ski.

Frokostbuffé eller halvpensjon

Stå opp til en deilig frokostbuffé og lad batteriene til en lang dag i bakken. Vil du ha det ekstra komfortabelt kan du legge til halvpensjon med fire retters middag.

Badstue og massasjebehandling

Etter en dag i bakken kan du slappe av i hotellets velværeavdeling. Varm kalde kinn i badstuen eller den infrarøde saunaen. Du kan også bestille en avslappende massasjebehandling.

  • Antall rom : 28

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
50 m/250 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
1–2 timer

Adresse og telefon

Adresse
A-6306 Söll am Wilden Kaiser . Dorf 73, Söll, Austeria
Telefon
+43 5333 / 5224

Viktig informasjon

Sengene i leilighetene er østerrikske dobbeltsenger. Dvs. en ramme med to separate madrasser ved siden av hverandre. Sengen kan ikke deles til to separate senger.

Offisiell klassifisering
****
Antall rom
28
Trafikk
Lokaltrafikk

Internett

WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Tv
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er frokostbuffé og middagsmeny.

Mange østerrikske hotell serverer ikke gratis kranvann til måltidene.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Måltidsdrikke er inkludert i halv- og/eller helpensjon.
Nei

Avstand

Shopping
250 m
Sentrum
50 m

Avslapping

Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-17 til 2024-03-24

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Flytiden er avhengig av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Anslått transfertid med buss 1 time og 30 minutter – 2 timer (Innsbruck) eller 1 time og 45 minutter (München). Ventetid på flyplassen kan forekomme.

Avstand

Shopping
250 m
Sentrum
50 m