Bruggerhof

  • Kitzbühel, Salzburg (østerrikske alper), Østerrike

Om hotellet

  • 3*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Familieeid med velværeområde

Det familiedrevne Bruggerhof har en rolig beliggenhet nær Schwarzsee-sjøen i utkanten av Kitzbühel. Sentrum og skiområdet er bare en 5-10 minutters kjøretur unna, så det er lett å komme seg til og fra bakkene. Halvpensjon er inkludert.

Bruggerhof er et sertifisert BIO-hotell, noe som betyr at de jobber med bærekraft og lokalt produserte produkter. Hotellet har både restaurant og en lounge.

Familiedrevet hotell med moderne velværeområde

Det familiedrevne hotellet tilbyr tradisjonelle omgivelser og et moderne velværeområde med både innendørsbasseng og boblebad for avslapning. Det er også massasjebehandlinger, et barnebasseng for hotellets yngste gjester, badstue og dampbad. For deg som vil røre mer på deg er det også et treningsrom her.

Skøyter på innsjøen

Den vakre Schwarszee-sjøen i nærheten av hotellet fryser om vinteren og er perfekt for å gå på skøyter og kanskje noen lange turer.

  • Antall rom : 23

Kort om hotellet

Barnebasseng
Ja
Sentrum/Shopping
3.1 km/3.1 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer

Gjennomsnittstemperatur i Kitzbühel

Adresse og telefon

Adresse
Reither Strasse 24, Kitzbuhel, Austria
Telefon
+43 0 5356 62806

Viktig informasjon

Hotellet har ingen heis.

Balkongrekkverkene er lavere enn normalt og av enklere standard, og små barn bør holdes under oppsikt.

Offisiell klassifisering
***
Antall rom
23

Internett

WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja

Rommene

Minisafe
Ja
Tv
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er inkludert i reisens pris.

Frokostbuffé med varme og kalde retter 4-retters middag (med tre hovedretter og en vegetarisk rett å velge mellom) inkludert salatbuffé.

En gang i uken serveres en tema-middag med lokalprodusert mat.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja

Avstand

Skibussen har holdeplass utenfor hotellet som kjører til Fleckalmbahn-heisen. Daglig buss til sentrum og Hahnenkammbahn-heisen (foreløpige tider kl. 8.30-9.30 og kl. 16-17). Omtrent 30-40 minutters gange (5-10 min med bil) til sentrum og heiser.

Shopping
3.1 km
Sentrum
3.1 km

Basseng

Innendørsbasseng
Ja
Barnebasseng
Ja
Boblebad
Ja

Avslapping

Massasjebehandlinger mot kostnad.

Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Boblebad i spa
Ja

Sport

Treningsrom
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Nei

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-17 til 2024-03-24

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Det tar omtrent 2 timer og 15 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen til München.

Transfertid

Estimert transfertid med buss fra München, Salzburg eller Innsbruck er omtrent 2 timer. Ventetid på flyplassen kan forekomme.

Avstand

Skibussen har holdeplass utenfor hotellet som kjører til Fleckalmbahn-heisen. Daglig buss til sentrum og Hahnenkammbahn-heisen (foreløpige tider kl. 8.30-9.30 og kl. 16-17). Omtrent 30-40 minutters gange (5-10 min med bil) til sentrum og heiser.

Shopping
3.1 km
Sentrum
3.1 km