Tauernhof

 • Kaprun, Salzburg (østerrikske alper), Østerrike

Om hotellet

 • 4*
  Offisiell klassifisering

Familieeiet hotell nær barnebakkene

Det familieeide Tauernhof ligger midt i hjertet av Kaprun og ble åpnet i 1953 av søstrene Gschwandtner. Fra begynnelsen har hotellet blitt drevet som et tradisjonelt vertshus som gjennom årene har vokst til et hotell. Her bor du i nærheten av Lechnerbergs nybegynnerbakker og skiheiser. Halvpensjon er inkludert.

Atmosfæren på hotellet er sjarmerende østerriksk. Rommene er innredet i varme farger med innslag av naturmaterialer. Utenfor hotellet er det en skibussholdeplass som enkelt lar deg komme deg til bakkene.

Innendørsbasseng, badstue og massasjebehandlinger

Etter lange dager i bakken kan du ta en tur til hotellets velværeområde for total avslapning. 500 kvadratmeter stort med innendørsbasseng med et integrert boblebad. I tillegg er det en infrarød kabin, badstue, dampbad og avslapningsrom. Du kan også bestille massasjebehandlinger på hotellet.

Treningsrom, spillrom og restaurant

For de som ønsker å være litt ekstra aktiv, har hotellet et treningsrom. I hotellets spillrom kan du utfordre andre i Playstation, dart og biljard. Hotellet har også en loungedel med bar og restaurant.

 • Antall rom : 49

Kort om hotellet

Sentrum
400 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer og 30 minutter

Adresse og telefon

Adresse
Family Gschwandtner-Reinhart, Nikolaus-Gassner-Str. 9 5710, Kaprun, Austria
Telefon
+43 6547 82350

Viktig informasjon

Offisiell klassifisering
****
Antall rom
49

Internett

WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er inkludert i reisens pris.

 • Frokostbuffé med varme og kalde retter. (musserende vin til søndagsfrokosten)
 • Ettermiddagskaffe med te eller kaffe kl. 15-16.30.
 • 4-retters middag med salat, ost og fersk frukt (buffé). Dessertbuffé hver uke.
 • Hver uke arrangerer hotellet en litt finere middag eller en buffé med lokale råvarer.
 • Jule- og nyttårsmiddager inkludert.

Vær oppmerksom på at både tider og innhold kan endres. Drikke er ikke inkludert.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Måltidsdrikke er inkludert i halv- og/eller helpensjon.
Nei
Frokostrom
Ja

Avstand

Hotellet ligger i sentrum nær nybegynnerbakkene. Skibussholdeplass utenfor hotellet. Fem minutters gange til skiskolens møteplass.

Sentrum
400 m

Basseng

Innendørsbasseng
Ja
Boblebad
Ja

Avslapping

Velværeområde og massasjebehandlinger mot en kostnad.

Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Boblebad i spa
Ja

Sport

Treningsrom
Ja
Biljard
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gjelder fra 2023-12-10 til 2024-03-31

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Det tar omtrent 2 timer 40 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen til Salzburg eller München.

Transfertid

Fra flyplassen i Innsbruck, 2 timer og 30 minutter. Fra Salzburg 2 timer og 15 minutter. Fra München 3 timer og 15 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å velge busstransfer når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Hotellet ligger i sentrum nær nybegynnerbakkene. Skibussholdeplass utenfor hotellet. Fem minutters gange til skiskolens møteplass.

Sentrum
400 m