Kertess

  • St. Anton, Innsbruck (østerrikske alper), Østerrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Innendørs svømmebasseng og badstue - halvpensjon er inkludert

På Hotel Kertess bor du høyere opp i en roligere del av St. Anton. Hotellet er spesielt populært på grunn av sine ansatte og har både innendørsbasseng, dampbadstue og tørrbadstue. Halvpensjon er inkludert!

Selv om hotellet har en rolig beliggenhet, er det kun 15 minutter å gå til både bakkene og sentrum av St. Anton. Det går også buss rett utenfor hotellet til bakkene

Slapp av i badstuen

Etter en lang dag i bakken kan det være deilig med litt restitusjon. Ta en dukkert i innendørsbassenget og kanskje la musklene helbredes i badstuen eller dampbadstuen. Du kan også bestille en massasjebehandling.

Koselig restaurantdel

Hotellet er innredet i tradisjonell østerriksk stil med mye tre. I den koselige spisesalen serveres både frokostbufféen og kveldens fireretters middag. Kveldene kan du tilbringe i hotellets bar og salongområde.

  • Antall rom : 49

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
1.3 km/1.3 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse og telefon

Adresse
Alte Arlbergstrasse 39, 6580 St. Anton Am Arlberg, Austria
Telefon
+43 544 620 050

Viktig informasjon

Transferbussen har ikke mulighet til å stoppe rett utenfor hotellet, men du slippes av et lite stykke unna. Der blir du hentet av en mindre buss/bil som kjører deg til hotellet.

Gelenderet på hotellets balkonger er enkle og kan være lavere enn normalt. Små barn bør derfor holdes under oppsyn.

Offisiell klassifisering
****
Antall rom
49

Internett

WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon med frokostbuffé og fire-retters middagsmeny er inkludert i reisens pris.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Måltidsdrikke er inkludert i halv- og/eller helpensjon.
Nei
Middagsantrekk
Ja
Kleskode
Smart casual

Avstand

15 minutter å gå til sentrum, bakkene og skiskolens møteplass. Det er en bussholdeplass utenfor hotellet, og busser til skiområdet går kl. 8.30-11.

Shopping
1.3 km
Sentrum
1.3 km

Basseng

Innendørsbasseng
Ja

Avslapping

Innendørsbassenget kan brukes kl. 8-20 Dampbadstue og tørrbadstue kl. 16-20

Massasjebehandlinger mot kostnad.

Spa
Nei
Massasje
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja

Sport

Treningsrom
Nei

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-10 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Din reisetid avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 10 min med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Transfertid 1 time og 30 minutter fra Innsbruck og 3 timer og 15 minutter fra München Ventetid på flyplassen kan forekomme.

Avstand

15 minutter å gå til sentrum, bakkene og skiskolens møteplass. Det er en bussholdeplass utenfor hotellet, og busser til skiområdet går kl. 8.30-11.

Shopping
1.3 km
Sentrum
1.3 km