Utflukter Mexico

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Eventyret Mexico blir så mye mer spennende hvis man ser seg litt rundt. Snorkling, økoparker, zipline-turer, markeder og de unike mayatemplene i jungelen er bare noen eksempler på alt du kan oppleve. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Dykking og snorkling ved Great Mayon Reef kan du oppleve gjennom flere ulike båtutflukter for både nybegynnere og sertifiserte sportsdykkere. Gå heller ikke glipp av snorkling i cenoter, de berømte dryppsteinsgrottene som er delvis fylte med vann. Et enda mer adrenalinpumpende eventyr er utflukten der du samme dag både kjører firehjuling og suser av sted i en zipline over jungelen.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Fra mayafolkets høykultur finnes det fortsatt enestående byer i jungelen, med solpyramider, templer, ballbaner og astronomiske observatorier. Noen av de mest kjente er Chichen Itza, Coba og Tulum. Du kan besøke alle på utflukter som du garantert kommer til å huske lenge etter at brunfargen er borte.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Du kan velge mellom mange herlige utflukter til havs. Noen er behagelige rundturer med katamaran, der dagen først og fremst dreier seg om bading, snorkling og mat & drikke om bord. Andre tar deg med til vakre øyer som Isla Mujeres, Isla Contoy og Isla de Holbox.