Alito Hotel Tulum

  • Tulum, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

En oase på stranden med bungalower

Alito Hotel Tulum har en idyllisk og fredelig beliggenhet rett på stranden like utenfor Tulum. Her bor du med naturen utenfor døren og kan nyte et avslappende dager barfot. Hotellet har basseng, strandklubb og restaurant.

På Alito Hotel Tulum bor du med perfekt beliggenhet for å utforske Maya-byen Tulum, som ligger bare noen få hundre meter fra hotellet. Tulum sentrum ligger noen få kilometer unna.

Bo i en bungalow

Rommene på Alito Hotel Tulum er innredet i karibisk stil og du kan velge å bo i dobbeltrom i mindre hus eller i bungalower som er spredt over hotellområdet. Her våkner du til lyden av kvitrende jungelfugler og palmesus.

Basseng og Beach Club

Omkranset av høye palmer er det et lite basseng med noen få solsenger ved siden av. Foretrekker du strandliv, innbyr til avslappende strandliv med myke solsenger og servering av drikke og mat i skyggen under tak. Tilbringer du kvelden på hotellet, er det en annen restaurant som er åpen på kvelden.

Kort om hotellet

Bad/strand
50 m - 150 m
Utendørsbasseng
Ja
Shopping
4.5 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer og 15 min.

Gjennomsnittstemperatur i Tulum

Adresse og telefon

Adresse
Carr. Tulum-Punta Allen KMO.47 MZ1 Lote5, 77780, Tulum - Quintana Roo; Mexico.
Telefon
+52 984 143 5251

Viktig informasjon

Hotellet het tidligere La Diosa.

MasterCard
Ja
Visa
Ja
Område
Strandområde
WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Minisafe uten kostnad
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering uten kostnad
Ja
Tv
Ja

Senger

Dobbeltseng
Ja
King size
Ja
Queen size
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja

Avstand

Shopping
4.5 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
50 m
Bad/strand (maks avstand)
150 m
Type strand
Sandstrand

Basseng

Utendørsbasseng
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Nei

Vår service: Døgnet rundt i TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-05-01
  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

I TUI-appen, kan du kontakte guidene våre døgnet rundt, via mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din smarttelefon eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å komme i kontakt med TUIs guider på, når det måtte passe deg. Under "spør guidene" i appen, og myTUI på tui.no, kan du sende beskjeder og få raskt svar, både før og i løpet av ferien din. Du trenger bare å laste ned TUI-appen og aktivere den med mobilnummeret og e-postadressen du oppga da du bestilte reisen, i tillegg til ditt bestillingsnummer. I appen finner du også aktuell informasjon om ditt fly, hotell, reisemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hver dag, døgnet rundt

  • "Spør guidene" finner du både i TUI-appen og under myTUI på tui.no.
  • Tjenesten er tilgjengelig med en gang du har bestilt reisen.
  • Før avreise svarer vi deg i løpet av et døgn, og når du er på ferie svarer vi så fort vi kan, vanligvis i løpet av 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, hvis det haster, nå guidene på telefon. Nummeret finner du i TUI-appen fra et døgn før du ankommer reisemålet. Har du ikke lastet ned TUI-appen får du nummeret på SMS før du reiser.

Service på flyplassen

Har du bestilt busstransfer vil du i TUI-appen motta informasjon om bussens nummer og hvor den står parkert. I tillegg finnes TUIs engelsktalende guideteam på flyplassen. Har du bestilt taxitransfer møter sjåføren deg på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Ca. 11 timer og 25 minutter med direktefly fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Transfertid

Estimert transfertid ca. 2 timer og 15 minutter. Bestill busstransfer eller privat transport med taxi eller minibuss. Når du bestiller turen vil du se hvilke transferalternativer som er tilgjengelige. Her kan du lese mer om transfer »

Avstand

Shopping
4.5 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
50 m
Bad/strand (maks avstand)
150 m
Type strand
Sandstrand