Alito Hotel Tulum

  • Tulum, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

En oase på stranden med bungalower

Alito Hotel Tulum har en idyllisk og fredelig beliggenhet rett på stranden like utenfor Tulum. Her bor du med naturen rett utenfor døren og kan nyte et avslappende barfotliv. Hotellet har et lite basseng, beach club og restaurant.

På Alito Hotel Tulum bor du med perfekt beliggenhet for å utforske Tulum, som ligger noen få hundre meter fra hotellet. Tulum sentrum ligger noen få kilometer unna.

Bo i en bungalow

Rommene på Alito Hotel Tulum er innredet i karibisk stil og du kan velge å bo i dobbeltrom i mindre hus eller i bungalower som er spredt over hotellområdet. Her våkner du til lyden av kvitrende jungelfugler og palmesus.

Basseng og beach club

Omkranset av høye palmer er det et lite basseng med noen få solsenger ved siden av. Foretrekker du strandliv, innbyr til avslappende strandliv med myke solsenger og servering av drikke og mat i skyggen under tak. Tilbringer du kvelden på hotellet, er det en annen restaurant som er åpen på kvelden.

Viktig informasjon

Alito Hotel Tulum ligger i El Jaguar Parken. Dette er et område hvor man må betale en avgift på 3,5 USD eller 61 MXN for å besøke. Ved ankomst til hotellet er avgiften inkludert i din transfer om du har bestilt transport via TUI. Bestiller du transport på egen hånd, må du selv betale denne avgiften. Hvis du forlater parkområdet i løpet av oppholdet, betaler du en dagsavgift på 3,5 USD eller 61 MXN, Når dagsavgiften er betalt kan du forlate og returnere til hotellet så mange ganger du vil i løpet av den dagen.

Kort om hotellet

Bad/strand
50 m - 150 m
Utendørsbasseng
Ja
Shopping
4.5 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer og 15 min.

Adresse og telefon

Adresse
Carr. Tulum-Punta Allen KMO.47 MZ1 Lote5, 77780, Tulum - Quintana Roo; Mexico.
Telefon
+52 984 143 5251

Viktig informasjon

Hotellet het tidligere La Diosa.

MasterCard
Ja
Visa
Ja
Område
Strandområde
WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Minisafe uten kostnad
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering uten kostnad
Ja

Senger

Dobbeltseng
Ja
King size
Ja
Queen size
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja

Avstand

Shopping
4.5 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
50 m
Bad/strand (maks avstand)
150 m
Type strand
Sandstrand

Basseng

Bassenget er veldig lite og det er vanskelig å svømme i det.

Utendørsbasseng
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Nei

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Det tar cirka 12 timer med direktefly fra Oslo Lufthavn Gardermoen. På rutefly med en eller flere mellomlandinger, vil total reisetid variere mellom 15 og 20 timer.

Transfertid

Estimert transfertid ca. 2 timer og 15 minutter. Bestill busstransfer eller privat transport med taxi eller minibuss. Når du bestiller turen vil du se hvilke transferalternativer som er tilgjengelige. Her kan du lese mer om transfer »

Avstand

Shopping
4.5 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
50 m
Bad/strand (maks avstand)
150 m
Type strand
Sandstrand