/Playa del Carmen

Xcaret i Mexico - parken som har alt!

av Ida Friberg, Team Manager, Mexico

Parken Xcaret ligger rett utenfor Playa del Carmen og byr på en herlig dag med masse aktiviteter.

I denne enorme parken vandrer du rundt på egen hånd og legger opp dagen som du selv vil. Jeg kan nesten garantere at alle finner noe som passer. Du kan blant annet se på dyr: fargerike papegøyer, flamingoer, krokodiller, delfiner, stingrokker, skilpadder, fisker og mange andre.

Hvis du tar med badetøy kan du svømme og snorkle i de underjordiske elvene, en opplevelse utenom det vanlige. I parken finnes det også flere gode restauranter som serverer mat hele dagen. Etter maten kan du slappe av på stranden eller innta en av de mange hengekøyene for en siesta.

I tillegg til alt dette har de bygget parken i ulike avdelinger, du kan blant annet gå inn i en oppbygd mayaby, en typisk meksikanske kirkegård, et sommerfuglhus og mye, mye mer.

Hver kveld kl. 18. arrangeres det et meget populært show der man får et innblikk i den meksikanske kulturen. Lyd, lys, musikk og farger. Helt fantastisk!

Det er vanskelig å beskrive parken - den må oppleves!

En veiviser i strandkanten.  En veiviser i strandkanten. 

Flamingoer. Flamingoer.

Papegøyer. Papegøyer.

Ta dagen som den kommer, den perfekte plassen for en siesta? Ta dagen som den kommer, den perfekte plassen for en siesta?

Klare for kveldsshow. Klare for kveldsshow.