Soho Holbox Hotel Boutique & Spa

  • Isla de Holbox, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

Boutiquehotell med basseng på taket ved stranden

På Soho Holbox Hotel Boutique & Spa bor du i rolige omgivelser rett ved den hvite stranden på Isla de Holbox i Mexico. Du kan ta en kort spasertur til øyas sentrum med koselig uteservering og folkeliv. På hotellets takterrasse kan du ta en avkjølende dukkert og nyte utsikten over havet.

Rommene og hotellet har et elegant og rustikt interiør inspirert av havet og naturen. Her bor du lunt i tropiske omgivelser og kan leve et avslappet barfotliv.

To basseng

I hagen er det et lite basseng der du kan slappe av på en fargerik solseng. Den nærliggende basseng- og snackbar serverer drikke og snacks. Her serveres det også en frokostbuffé hver morgen. Stranden ligger bare noen få skritt unna og oppe på takterrassen kan du nyte både en storslått utsikt og en svømmetur i bassenget.

Spaser til sentrum

Du kan gå til sentrum på cirka ti minutter. Der kan du besøke en av de lokale restaurantene ved torget som serverer fersk fisk og meksikanske spesialiteter.

Unn deg selv en spa-besøk

Benytt anledningen til å bestille en avslappende kroppsbehandling i hotellets spa-avdeling. På spa-menyen finnes blant annet velduftende aromaterapi og klassisk massasje.

Hotellet ønsker gjester fra 15 år velkommen.

  • Antall rom : 21

Kort om hotellet

Utendørsbasseng
Ja
Sentrum/Shopping
800 m/800 m
Bar
Ja
Transfertid
ca. 2 t 30 min

Gjennomsnittstemperatur i Isla de Holbox

Adresse og telefon

Adresse
Calle Caguama Esquina Calle Zargo, 73310 Quintana Ro, Isla de Holbox, Mexico
Telefon
+52 984 151 2338

Viktig informasjon

En miljøavgift på ca. kr. 15,- per døgn og rom betales til hotellet når du sjekker inn. Fra ca. 23/3–8/4 feires påsken i Mexico og fremfor alt på Isla de Holbox og 9/2–13/2 arrangeres det karneval. Dette kan bety mye folk, høy musikk og fest rundt torget til tidlig morgen.

Antall rom
21
WiFi
Ja

Rommene

Dobbeltrom
30 m2
Juniorsuite
50 m2
Minisafe
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Tv
Ja

Senger

Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja
King size
Ja

Mat og drikke

Bar
Ja
Bassengbar
Ja

Avstand

Shopping
800 m
Sentrum
800 m

Strand

Bad/strand (maks avstand)
100 m
Type strand
Sandstrand

Basseng

Utendørsbasseng
Ja
Basseng
2

Avslapping

Spa
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Det tar cirka 12 timer med direktefly fra Oslo Lufthavn Gardermoen. På rutefly med en eller flere mellomlandinger, vil total reisetid variere mellom 15 og 20 timer.

Transfertid

Beregn transport ca. 2,5 time, inkludert båt (speedbåt eller ferge) og noe ventetid ved fergen. Ca. 2 timer med buss eller minibuss fra Cancúns flyplass til Chiquila. Derfra videre med ferge eller mindre båt til Isla de Holbox, 20–30 min. På Isla de Holbox hentes gjestene med golfbiler og kjøres til hotellene.

Hvis flyet ditt lander i Cancun om kvelden (fra cirka kl. 17 og senere), kan det hendet at du får en overnatting på fastlandet den første natten. Båtene til Isla de Holbox går ikke på kveld og netter. TUI ordner da hotell og transport. Du får mer detaljert informasjon om hva som gjelder når du ankommer Cancun. Dette gjelder både for ordinær rutetabell og ved en eventuell flyforsinkelse.

Når du bestiller vil du se transferalternativene som er tilgjengelige. Her kan du lese mer om transport »

Avstand

Shopping
800 m
Sentrum
800 m

Strand

Bad/strand (maks avstand)
100 m
Type strand
Sandstrand