Casa Astral Luxury Hotel

  • Isla de Holbox, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

Rolig beliggenhet ved stranden med basseng på taket

Ønsker du å leve en barbeint livsstil ved stranden, vil du trives på Casa Astral Luxury Hotel på Isla de Holbox. Du kan gå til det koselige sentrum med restauranter og barer på ca. ti minutter. På takterrassen kan du ta en dukkert i bassenget og nyte utsikten over havet.

Alle rommene på Casa Astral Luxury Hotel har balkong og frokost er inkludert i reisens pris.

Takterrasse med basseng og bar

Takterrassen byr på både avkjølende bad og utsikt over havet. Bassengbaren serverer snacks og kald drikke. Her kan du slappe av i loungeområdet og nyte varme kvelder og fantastiske solnedganger.

Dobbeltrom, juniorsuiter eller leiligheter

Leilighetene og juniorsuitene har en kjøkkenkrok for enkel matlaging eller du kan rusle opp til torget i landsbyen og besøke en av de koselige restaurantene som ligger der.

  • Antall rom : 10
  • Antall leiligheter : 6

Kort om hotellet

Transfertid
ca. 2 t 30 min

Gjennomsnittstemperatur i Isla de Holbox

Adresse og telefon

Adresse
Calle Estrella de Maresquina Caguama,77310, Isla Holbox, Mexico
Telefon
+52 984 157 6132

Viktig informasjon

En miljøavgift på cirka 4 USD per døgn og rom betales til hotellet når du sjekker inn.

Hotellets balkongrekkverk er av enklere standard og lavere enn normalt, så barn bør derfor holdes godt øye med.

Fra ca. 22/3-25/4 feires påsken i Mexico og fremfor alt på Isla de Holbox og 9/2–13/2 arrangeres det karneval. Dette kan bety mye folk, høy musikk og fester rundt torget til tidlig morgen.

Stor forskjell på flo og fjære

Antall rom
10
Antall leiligheter
6
WiFi
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Takvifte
Ja
Tv
Ja

Leilighetene

WiFi
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Takvifte
Ja
Kjøleskap
Ja
Kaffetrakter
Ja
Kjøkken
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken
Brødrister
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-05-01
  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Det tar cirka 12 timer med direktefly fra Oslo Lufthavn Gardermoen. På rutefly med en eller flere mellomlandinger, vil total reisetid variere mellom 15 og 20 timer.

Transfertid

Beregn transport ca. 2,5 time, inkludert båt (speedbåt eller ferge) og noe ventetid ved fergen. Ca. 2 timer med buss eller minibuss fra Cancúns flyplass til Chiquila. Derfra videre med ferge eller mindre båt til Isla de Holbox, 20–30 min. På Isla de Holbox hentes gjestene med golfbiler og kjøres til hotellene.

Hvis flyet ditt lander i Cancun om kvelden (fra cirka kl. 17 og senere), kan det hendet at du får en overnatting på fastlandet den første natten. Båtene til Isla de Holbox går ikke på kveld og netter. TUI ordner da hotell og transport. Du får mer detaljert informasjon om hva som gjelder når du ankommer Cancun. Dette gjelder både for ordinær rutetabell og ved en eventuell flyforsinkelse.

Når du bestiller vil du se transferalternativene som er tilgjengelige. Her kan du lese mer om transport »