/Mexico

Med sans for Mexico

av TUI, Norge

Yucata´nhalvøya med sine fantastiske strender og store utvalg av aktiviteter og utflukter fa°r meg til å lengte hit hele tiden. Det sier Pernilla Fro¨ding som har reist til Mexico ti a°r på rad for å koble av og ta vare på seg selv.

Når du har opplevd historien blant mayaruinene, snorklet i noen av de fantastiske undervannsgrottene, besøkt dyre-og naturparker som Xcaret eller Xel-Ha og kanskje utfordret deg selv til å prøve ”zip-line” over tretoppene, da er det deilig å slappe av. Med en herlig massasje, en dag på sjøen om bord i en katamaran eller i hengekøya med en god bok.

Noe av det første jeg gjør etter at jeg har landet og installert meg er å skjemme bort de slitne føttene mine med pedikyr, slik at de er lekre og klare for strandlivet. Det er deilig, avkoblende og rimelig. Vil du føle deg ekstra luksuriøs bestiller du en manikyr samtidig.

En anne måte å slappe av på er naturligvis massasje. Jeg pleier alltid å unne meg det ettersom det er billigere enn hjemme. Du kan variere litt og få massasje for å løse opp harde muskler den ene dagen, hodemassasje dagen etter og så få en avslappende massasje noen dager etter. Massasje kan du blant annet få på strandklubbene langs strendene i Playa del Camen og Tulum.

Massaje i Mexico Massaje i Mexico

Mexico Mexico