/Mexico

Kombiner en uke sol & bad med en TEMA rundreise.

av Lin Kraft, TEMA-sjef, Stockholm

Hvis du vil bli kjent med mayafolket og deres kultur er TEMAs rundreise Mayafolkets Yucatan en opplevelse. Her får du fantastiske naturopplevelser, fascinerende mayarkitektur og minnerike møter.

Naturen rundt Palenque er frodig og vakker. Her har du mulighet til å ta et avkjølende bad i et fossefall.   Naturen rundt Palenque er frodig og vakker. Her har du mulighet til å ta et avkjølende bad i et fossefall.  

Chichén Itza, her er de mest omfattende arkeologiske utgravingene blitt gjort, samtidig som flere av mayafolkets konstruksjoner er blitt ordentlig restaurert. Ingen andre steder får du et så levende bilde av hvordan en mayaby var i all sin glans.  Chichén Itza, her er de mest omfattende arkeologiske utgravingene blitt gjort, samtidig som flere av mayafolkets konstruksjoner er blitt ordentlig restaurert. Ingen andre steder får du et så levende bilde av hvordan en mayaby var i all sin glans. 

I Celestún blir det båtutflukt på elven Esperanza. Her er det en naturlig lagune som byr på et rikt fugleliv. De rosafargede flokkene med flamingoer ser på avstand ut som knallrosa bølger. På nært hold er det fascinerende å studere dansen deres.  I Celestún blir det båtutflukt på elven Esperanza. Her er det en naturlig lagune som byr på et rikt fugleliv. De rosafargede flokkene med flamingoer ser på avstand ut som knallrosa bølger. På nært hold er det fascinerende å studere dansen deres. 

En velkomstdrink ved innsjekking er alltid hyggelig.  En velkomstdrink ved innsjekking er alltid hyggelig. 

TEMAs kunnskapsrike reiseleder har en naturlig og engasjerende måte å dele kunnskapen sin på.   TEMAs kunnskapsrike reiseleder har en naturlig og engasjerende måte å dele kunnskapen sin på.