/Mexico

Bra shopping i Mixico

av Lin Kraft, TEMA-sjef, Stockholm

I Mexico er det et stort utvalg av gode shoppingmuligheter.

Fargerike stoffer og interiørdetaljer. En hengekøye er et must for late dager hjemme og kanskje også et par cowboystøvler.

Shopping tips - et par fine cowboystøvler passer alltid bra til jeans uansett motetrend.  Shopping tips - et par fine cowboystøvler passer alltid bra til jeans uansett motetrend. 

Det er rimelig med skinnvarer - dette beltet kjøpte jeg for ca. 60 kroner.  Det er rimelig med skinnvarer - dette beltet kjøpte jeg for ca. 60 kroner. 

La det være igjen litt plass i kofferten til en hengekøye. Du kommer garantert til å møte mange hengekøyeselgere i Mexico. Se nøye etter hvor mange tråder som blir brukt i hver sløyfe - jo tettere, jo mer slitesterk, og litt dyrere, men det er den verdt hvis du vil at den skal holde mer enn en gang.  La det være igjen litt plass i kofferten til en hengekøye. Du kommer garantert til å møte mange hengekøyeselgere i Mexico. Se nøye etter hvor mange tråder som blir brukt i hver sløyfe - jo tettere, jo mer slitesterk, og litt dyrere, men det er den verdt hvis du vil at den skal holde mer enn en gang.