Utflukter Mauritius

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Den store øya Mauritius lokker ikke bare med all inclusive-hotell og drømmestrender, men også med fantastisk tropisk natur, sjarmerene byer og mange historiske severdigheter. Bestill via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Hvis du blir med på dyphavsfiske får du i tillegg til en herlig båttur også mulighet til å dra opp barracuda og tunfisk fra Det indiske hav. Et annet eventyr er en 45 minutter langs ubåtsafari, der du uten å bli våt kommer tett innpå tropiske korallrev med fargerike fisk.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  En minneverdig utflukt med mange av Mauritius største severdigheter får du gjennom utflukten Exotic North. Den berømte botaniske hagen i Pamplemousse og en sukkerplantasje besøkes før du etter lunsj gjør deg bedre kjent med museer, markeder og shoppingsentre i den fargerike hovedstaden Port Louis.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Med båtturer som Simply Sailing opplever du tropisk avkobling på sitt beste. Katamaranen glir sakte over turkist vann utenfor den frodige kysten og kaster anker i bukter der du kan bade og snorkle. Lunsj med grillet fisk serveres om bord og til slutt får du noen timer blant hvite strender på den lille paradisøya Ile aux Cerfs.