Mat og drikke
Frokost-, lunsj og middagsbuffé med lokal vin, øl, brus eller mineralvann. Måltidene serveres i hovedrestauranten "La Gaulette".
Amerikansk frokostbuffé og kontinental frokost med live cooking.
Lunsjbuffé med varme og kalde retter som pizza, pasta, salater og desserter.
Middagsbuffé med livecooking og tre temabufféer i uken.
Middag serveres i "Kaori" asiatisk restaurant og i den indiske restauranten "Bangalore", bordbestilling.
Nasjonal alkohol, øl, vin, brus og mineralvann, barservering døgnet rundt (anviste barer/tider).
Snacks finnes døgnet rundt.
Minibaren i rommet fylles med to dagers mellomrom.
Restaurant- og bartider meddeles ved ankomst.
Sport og underholdning
Treningsrom, bordtennis, strandvolleyball, windsurfing (for nybegynnere), kajakk, snorkling, paddle board og ett introduksjonsdykk i bassenget per person.
La kreativiteten flyte i malekurset "Riu Art". Gruppetrening som vanngymnastikk, aerobic og stretching flere ganger i uken.
Aktiviteter hver dag for barn 4–7 år og 8–12 år i RiuLand. Lekeplass.
Kveldsunderholdning, show, live-musikk eller karaoke. Gratis inngang til diskoteket "La Perle" seks kvelder i uken.
Enkelte aktiviteter er inkludert til begrensede tider.
For øvrig
Enkelte fasiliteter og aktiviteter er felles med søsterhoteller Riu Creole. Innholdet kan endres i løpet av sesongen.
T-kjorte/skjorte med korte- eller lange ermer gjelder som middagsantrekk på alle restauranter.
Kleskode på Kulinarium, à la carte-restaurant menn: langbukser og t-skjorte/skjorte med korte- eller lange ermer.