Marokko

Marokko er en fargerik mosaikk av lange strender, shopping i basarer og fransk-arabisk matkultur. Alt til priser som gjør at du får mye ferie for pengene. Velg mellom sol og bad i den moderne feriebyen Agadir eller den magiske atmosfæren i Marrakech.  Les mer

Marokko er en fargerik mosaikk av lange strender, shopping i basarer og fransk-arabisk matkultur. Alt til priser som gjør at du får mye ferie for pengene. Velg mellom sol og bad i den moderne feriebyen Agadir eller den magiske atmosfæren i Marrakech. 

Vest for Marokko ligger Atlanterhavet, i øst ligger Saharaørkenen og omtrent midt i ligger Atlasfjellene. Like store er kontrastene når det gjelder ferieutvalget. I Agadir får du en sol- og badeferie med god plass på den lange stranden. I tillegg til strandlivet finnes det fine golfbaner, resorthotell med store basseng og mulighet til å kjøpe mange fine interiørartikler. Reiser du til Marrakech fylles Instagram-kontoen seg raskt opp med rosa tepper og vegger med blå mosaikk. 

Opplev mer av Marokko
Du kan vandre i Atlasfjellene og oppleve ørkenen på en 4-hjuling eller fra kamelryggen. Et av våre tips er å bli med på en utflukt til den vakre kystbyen Essaouira med sin bohemske fremtoning ettersom en kunstnerkoloni har satt sitt preg på byen. 

Finn rett reisemål i Marokko

  • Agadir – På den ene siden en lang sandstrand og hotell med basseng. På den andre siden myldrende markeder og mosaikkprydede palass. 
  • Marrakech – Atmosfæren er som tatt ut av en film, fargene og duftene gjør bildene virkelige. Ta en pause fra shoppingen med god mat på en av de trivelige restaurantene. 
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: