Reiser
til
Soth Male Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Lunsjsalatca. 110,-
  • 1,5 liter vannca. 35,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskjell+ 4 timer
  • HovedstadMale'
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til Soth Male Atoll

Soth Male Atoll

South Male-atollen ligger sentralt i Maldivenes øyverden. Den er ett av mange store klynger med ringformede korallrev som omgir godt beskyttede små paradisøyer. Her kan du velge vårt prisgunstige og harmoniske all inclusive-hotell Adaaran Club Rannalhi.

South Male Atoll har fått navnet sitt av enkle geografiske grunner – den ligger like sør for Maldivenes hovedstad Male' og øya med den internasjonale flyplassen. Det betyr at du som bor her får en relativt rask båttransport fra flyplassen (ca. 45 min) og det er enkelt å dra på dagsutflukt for å oppleve hovedstadens gatemylder og severdigheter.

En harmonisk oase

Hotellet Adaaran Club Rannalhi ligger på sin egne lille paradisøy i South Male Atoll. Her slapper du av fra første stund og du kan velge mellom å bo i små hus på selve øya eller vannvillaer som står på påler i vannet. All inclusive gjøre hotellet ekstra prisgunstig. Les mer i hotellpresentasjonen nedenfor.

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som ørsmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye 2,4 meter over havflaten. Barriererev skjermer øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du flyr med rutefly som lander på den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra tar du sjøfly, innenriksfly eller båt, avhengig av avstand, til din paradisøy. Transport til og fra øya er alltid inkludert.

Maldivene i sommersesongen

I sommermånedene mai–september er ikke været like stabilt og solsikkert som om vinteren, og kraftige, men korte regnskurer forekommer. Derimot kan du finne reiser til betydelig lavere priser enn i høysesongen. Her kan du lese mer om været på Maldivene.

Ferietilbud i/på Soth Male Atoll