Maldivene

Velkommen til Maldivene – en øygruppe med vaiende kokospalmer og uvirkelig hvite strender. Du bor på en av våre koralløyer i en tropisk drømmeverden. Her tar du ettermiddagsluren på stranden under palmene, nyter luksuriøse spabehandlinger og snorkler ved korallrev i turkise laguner. Det er ikke rart mange velger Maldivene som bryllupsreisemål.  Les mer

Velkommen til Maldivene – en øygruppe med vaiende kokospalmer og uvirkelig hvite strender. Du bor på en av våre koralløyer i en tropisk drømmeverden. Her tar du ettermiddagsluren på stranden under palmene, nyter luksuriøse spabehandlinger og snorkler ved korallrev i turkise laguner. Det er ikke rart mange velger Maldivene som bryllupsreisemål. 

Et land av koraller
På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk havrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havet. Barriererevet beskytter øyene fra bølger og danner laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling. 

Reisen til Maldivene
Du flyr med rutefly til den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra tas du til din paradisøy med sjøfly eller båt, avhengig av avstand. Vi har valgt ut resorthoteller i ulike størrelser og prisklasser så du kan enkelt finne noe som passer for deg. 

Seks øygrupper

  • Ari Atoll – velg mellom flere ulike hotelløyer med alt fra prisgunstige bungalower til 5-stjerners hotell
  • Lhaviyani Atoll – Bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer med hvite strender og en liten golfbane
  • North Male' Atoll – Vårt 5-stjerners hotell ligger på en paradisøy, nær nok for dagsutflukter til hovedstaden Male' 
  • Gaafu Alifu Atoll – Trenings, helse, god mat og avslapping er i fokus på vårt konsepthotell Robinson
  • Meemu Atoll – Maldivenes hemmeligste dykkesteder blant urørte rev og atoller
  • Raa Atoll – ved et sirkelformet korallrev og turkise laguner
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: