Utflukter Kypros

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Det finnes masse å se og gjøre på Kypros som variasjon til sol og bad. Snorkling, båtturer, antikke severdigheter, sjarmerende landsbyer og grønne fjell med turstier. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Fra vannsport på strendene til de grønne Troodosfjellene, er Kypros som skapt for en aktiv ferie. Du kan blant annet vandre forbi fossefall og landsbyer på en fottur i Troodosfjellene, prøve dyphavsfiske med mulighet for å fange barracuda og tunfisk eller oppleve undervannsverdenen gjennom vårt prøvedykk for nybegynnere.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  I Pafos kan du se totusen år gammel romersk gulvmosaikk. Samtidig byr hovedstaden Nikosia på nåtidshistorie gjennom "den grønne sonen" som er blitt overvåket av FN siden Kypros-krisen i 1974, men som nå er åpen for besøkende å passere. I tillegg kan du oppleve det landlige Kypros gjennom flere utflukter med besøk på alt fra vingårder til appelsinlunder og korsridderslott.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  En rolig tur på havet er svalt avkjølende i den varme årstiden, spesielt når man kaster anker i vakre bukter for bad og snorkling. Du kan velge mellom flere ulike katamaranturer, både på dagtid og som kveldsutflukt med middag i solnedgangen. Og reiser du med barn er valget selvsagt sjørøverutflukten Pirates of Cyprus.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  Vil du feire ferien med en ekte festkveld finnes det mye å velge mellom. Noen tips er det spektakulære lys- og vannshowet Magic Dancing Waters, båtturen Black Pearl med middag i solnedgangen og showet Stardust Variety der du får servert en 3-retters middag med drikke mens paljettglitrende dragshowartister underholder.