Golf på Kypros

Med 340 soldager i året, er Kypros en av Middelhavets mest solfylte øyer. Det betyr et behagelig vær uansett når du reiser både tidlig på våren og sen høst, men om vinteren går temperaturen heller vanligvis ikke under 16 grader på dagtid. Ikke nok med at været gjør til Kypros et perfekt reisemål for din neste golfreise, her finner du også 5-stjerners hotellet TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills med sin prisbelønte golfbane.

Hotellet og golfbanen ligger i feriebyen Aphrodite Hills, oppe på en høyde ved havet noen mil øst for Pafos. Nede ved sjøen ligger utfluktsmålet Aphrodites klippe, Petra tou Romiou – som ifølge myten sies å være stedet der kjærlighetsgudinnen Afrodite ble født ut av havet. Fra golfbanen har du utsikt over de vakre omgivelsene og havet.

Golfbaner på Kypros - 5 tips

  1. Aphrodite Hills, nær Pafos.
  2. Elea Golf, nær Pafos.
  3. Minthis Hills, nær Pafos
  4. Secret Valley, nær Pafos.
  5. ** Vikla Golf , i nærheten av Limassol.

Den førstnevnte golfbanen Aphrodite Hills mesterskapsklassifiserte golfbane er designet av den anerkjente arkitekten Cabell Robinson. Banen har en perfekt blanding av finklipte fairways med bermudagress, generøse greener og utfordrende bunkere. Det finnes også et omfattende treningsområde med to store puttingreener og et nærspillsområde. Når du ikke er ute på banen, kan du ta golfbilen (som er inkludert) til det eksklusive klubbhuset for en forfriskende drink. Klubbhuset er åpent fra morgen til kveld til frokost, lunsj eller middag.

2018 ble banen kåret til "European Golf Resort of the Year".

Bo på Aphrodite Hills

Aphrodite Hills er det ultimate stedet å utvikle seg innen golfspill! På TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hill bor du dessuten veldig bra med førsteklasses spa, flere à la carte-restauranter og et stort bassengområde.