Dubrovnik-rivieraen

Dubrovnik-rivieraen ligger lengst sør i Kroatia. Akkurat som i resten av landet møtes du av rullesteinstrender med krystallklart vann, sjarmerende landsbyer, frodige fjell og god mat med alt fra skalldyr til lokaldyrkede rotfrukter. Den store forskjellen fra resten av Kroatia er at du i tillegg kan oppleve turistmagneten Dubrovnik.  Les mer

Dubrovnik-rivieraen ligger lengst sør i Kroatia. Akkurat som i resten av landet møtes du av rullesteinstrender med krystallklart vann, sjarmerende landsbyer, frodige fjell og god mat med alt fra skalldyr til lokaldyrkede rotfrukter. Den store forskjellen fra resten av Kroatia er at du i tillegg kan oppleve turistmagneten Dubrovnik. 

Solsikkert og magisk vakkert
Dubrovnik-rivieraen ligger lengst sør i den kroatiske regionen Dalmatia, nær grensen til Montenegro. Klimaet er solsikkert og ettersom kysten består av klipper og rullesteinstrender er vannet gjennomsiktig og klart blått på en magisk måte. Mildt sagt Instagramvennlig. Lenger inn på land dyrker man sitrusfrukter, oliven og vin. 

Gammelt og nytt i Dubrovnik
Kystens dronning er den unike byen Dubrovnik. Der kan du spasere på ringmuren fra middelalderen, oppsøke steder der Game of Thrones er spilt inn og ta taubane høyt over gamlebyen. Blant de trange smugene finner du både hundre år gamle palass og østersbarer og designbutikker. Dubrovnik er kort sagt en av Middelhavets mest fascinerende byer. 

Velg et reisemål
Du kan lese mer om Dubrovnik-rivieraen og hotellene våre under respektive reisemål: 

  • Dubrovnik – unik middelalderby med strender, ringmur og høy hip-faktor
  • Korčula  – stor frodig høy med sjarmerende gamleby og vårt fine Blue Star-hotell
  • Slano – badested i en skjermet vik med eksklusive hotell derav ett med all inclusive
  • Mlini – harmonisk by med fine strender bare en mil fra Dubrovnik
  • Cavtat – sjarmerende reisemål med gammel bykjerne, småbåthavn og turstier
  • Orašac – landlig by der vårt femstjerners hotell med mange fasiliteter ligger rett ved havet


 

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: