Utflukter Sal

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Slev om øyas fantastiske strender er fristende blir dine reiseminner enda bedre hvis du bruker en dag eller to til å se deg rundt på øya. Øyrundtur, vannsport, snorkling, beach byggy blant sanddynene og en kappverdisk aften er noe av det som tilbys. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Du kan velge en kombinert sykkel- og fottur til øyas høyeste punkt 100 meter over havet. Hvis det høres slitsomt ut finnes det en variant med elsykkel også. Det går turer over sanddynene på det indre av øya med firehjulinger og ute på havet kan du kjøre vannscooter. Et annet tips et å prøve et prøvedykk for nybegynnere.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Øyrundturen Postcards of Sal tar deg til genuine fiskerlandsbyer, det naturlige havbassenget i Buracona, den lille hovedstaden Espargos, den botaniske hagen og saltsjøene Pedra Lumes.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Blir du med på snorkleturen får du både en avslappet båttur på Atlanterhavet og mulighet til å bade og snorkle ved korallrev. En unik opplevelse for Sal er helseutflukten Salinas Special der du ved de ekstremt saltholdige bassengene i Pedra de Luma får en saltbehandling som sies å være bra for hud og velvære.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  Bestiller du arrangementet Strandparty går turen til en strand der bordene står oppdekket i sandsen og du kan nyte n grillbuffé med drikke. Før middag får du mulighet til å diske fra land og når du har spist ferdig blir det en danseoppvisning med lokale danser under stjernehimmelen.