Utflukter Jamaica

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Når du vil ha litt variasjon til bad og strender, finnes det mange andre ting å oppleve og lagre som minner i fotoalbumet. Fra den tropiske regnskogens lyder og farger til landsbyer, byer og fossefall. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Drømmer du om å svømme med delfiner skal du bestille utflukten Dolphin Cove Gold. Da får du bli med til en naturskjønn bukt vest for Montego Bay, der dyrevokterne forteller deg mer om delfinenes naturlige levesett, før du selv får svømme tett inntil disse nysgjerrige, lekne og intelligente sjøpattedyrene.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Heldagsutflukten til Roaring River ig Mayfield Falls tar deg blant annet til en sjarmerende landsby, en grotte med naturlige vannkilder og en stemningsfull vandring i regnskogen. Blir du med til Kingston & Blue Mountains får du besøke en økologisk kaffeplantasje og Jamaicas hovedstad Kingston der Bob Marleys siste hjem nå er et museum.

       Røtter og kultur lar deg blant annet møte innbyggerne i den sjarmerende landsbyen Roaring River, utforske en grotte med vannkilder, vandre i regnskogen og lære om jamaikansk urtemedisin. Blir du med på elveferden Det sørlige eventyret venter alt fra mangroveskog og muligheten for å se krokodiller til bad i fossefallet YS Falls.
  
 • Pluss mye mer

  Pluss mye mer

  Du kan også bestille en utflukt der du både får besøke Bob Marleys fødested, som i dag er et musuem overvåket av rastafaris, og oppleve det fantastiske fossefallet Dunns River Falls der den aller første James Bond-filmen Agent 007 med rett til å drepe ble spilt inn.