Reiser
til
Costa Smeralda

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 90,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkningca. 200,-

Reiser til Costa Smeralda

Costa Smeralda

Costa Smeralda betyr Smaragdkysten og er Sardinias mest populære og eksklusive hjørne. Hit skal du reise for å se strandbarer, østersbarer og luksusbåter. I tillegg finner du noen av øyas vakreste strender og sjarmerende små badesteder i dette området.

Costa Smeralda ligger nordøst på Sardinia og ble kjent på 1960-tallet når internasjonale investorer med prins Aga Khan i spissen bygde havner, luksushotell og hele den lille havnebyen Porto Cervi for å ta i mot et kresent publikum.

Eksklusivt med italiensk touch

Siden den gang er Porto Cervo og områdene rundt et møtested for celebriteter som kommer i kjempestore yachter. Men ikke alt er jet set. Store deler av Costa Smeralda er som hvilken som helst annen sjarmerende badekyst. Forskjellen er at de fineste stendene er noe helt for seg slev, med hvit sand og turkist vann som fører tankene til Maldivene.

Drømmestrand etter drømmestrand

Hele veien fra Palau og Maddalenaøyene, forbi Porto Cerco og ned mot byen Olbia er Costa Smeralda et perlebånd av bukter, odder, sandstrender og trivelige små landsbyer. Vil du oppleve mer enn hotellets nærmeste omgivelser er leiebil et bra tips, og bussforbindelsene langs kysten er også bra. Du trenger egentlig ikke planlegge så mye, bare stoppe der du har lyst.

Finn rett hotell

Noen av hotellene våre ligger i elegante små badebyer, andre litt mer for seg selv. Les derfor i hotellpresentasjonen og se på kartet for å få et bilde av hvordan omgivelsene ser ut.

Ferietilbud i/på Costa Smeralda

Hotell - Costa Smeralda

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Costa Smeralda Vise alle hotell på Sardinia