Reiser
til
Budoni

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 75,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkningca. 1300

Reiser til Budoni

Budoni

Fredelige Budoni er en ferieby nær fine strender på Sardinias østkyst. Våre fine resorthotell ligger omgitt av frodig vegetasjon rett utenfor byen og tilbyr bassengområder, restauranter og sportsaktiviteter. Med leiebil kan du ta en tur til den eksklusive Smaragdkysten, Costa Smeralda.

Budoni ligger ca. 30 km fra Olbia (der flyet lander). Fortsetter du ytterligere et stykke nordover kommer du til den fasjonable Smaragdkysten, Costa Smeralda, med luksusbåter og skalldyrrestauranter. I Budoni er atmosfæren betydelig mer avslappet. Midtpunktet er den sjarmerende havnen Porto Ottiolu med seilbåter, noen restauranter, barer og et supermarked. Du kan kjøpe is i gelateriaen før du rusler rundt blant båtene i havnen, ta en båttur eller bli med på dyphavsfiske. Det ligger også en fin, lys sandstrand rett ved havnen.

All inclusive-hotell med mange valgmuligheter

Like utenfor Budoni ligger våre konsepthotell som passer for deg som vil ha mye å velge mellom innen hotellområdet. Vårt TUI Family Life Janna e Sole er som en egen liten ferieby med bassenger, restauranter, treningstimer og aktiviteter for barn og ungdom. Reiser du uten barn er TUI Sensimar Matta Village en rolig oase der du kan bade, spise god mat og trene.

Nyt drinker i San Teodoro

Nabobyen San Teodoro ligger 15 minutters kjøretur fra Budoni. I sommermånedene er pulsen her høyere på både cocktailbarer og nattklubber.

Sardinias østkyst

Sardinias østkyst byr på vakre naturstrender og bukter på rekke og rad. Det bølgende landskapet med grønne planter og pinjeskog er som skapt for opplevelser med bil. Du passerer tusen år gamle nurager, beitende sauer, vingårder og en og annen Ferrari når du cruiser frem på de svingete fjellveiene. Bestill leiebil hjemmefra.

Ferietilbud i/på Budoni

Hotell - Budoni

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Budoni Vise alle hotell på Sardinia