Reiser
til
Budoni

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Alghero
  • Pizzaca. 80,-
  • 1 liter vannca. 5,-
  • Øl (50 cl)ca. 45,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Budoni

Fredelige Budoni er en ferieby nær fine strender på Sardinias østkyst. Våre fine resorthotell ligger omgitt av frodig vegetasjon rett utenfor byen og tilbyr bassengområder, restauranter og sportsaktiviteter. Med leiebil kan du ta en tur til den eksklusive Smaragdkysten, Costa Smeralda.

Budoni ligger ca. 30 km fra Olbia (der flyet lander). Fortsetter du ytterligere et stykke nordover kommer du til den fasjonable Smaragdkysten, Costa Smeralda, med luksusbåter og skalldyrrestauranter. I Budoni er atmosfæren betydelig mer avslappet. Midtpunktet er den sjarmerende havnen Porto Ottiolu med seilbåter, noen restauranter, barer og et supermarked. Du kan kjøpe is i gelateriaen før du rusler rundt blant båtene i havnen, ta en båttur eller bli med på dyphavsfiske. Det ligger også en fin, lys sandstrand rett ved havnen.

All inclusive-hotell med mange valgmuligheter
Like utenfor Budoni ligger våre konsepthotell som passer for deg som vil ha mye å velge mellom innen hotellområdet. Vårt TUI Family Life Janna e Sole er som en egen liten ferieby med bassenger, restauranter, treningstimer og aktiviteter for barn og ungdom. Reiser du uten barn er TUI Sensimar Matta Village en rolig oase der du kan bade, spise god mat og trene.

Nyt drinker i San Teodoro
Nabobyen San Teodoro ligger 15 minutters kjøretur fra Budoni. I sommermånedene er pulsen her høyere på både coctailbarer og nattklubber.

Sardinias østkyst
Sardinias østkyst byr på vakre naturstrender og bukter på rekke og rad. Det bølgende landskapet med grønne planter og pinjeskog er som skapt for opplevelser med bil. Du passerer tusen år gamle nurager, beitende sauer, vingårder og en og annen Ferrari når du cruiser frem på de svingete fjellveiene. Bestill leiebil hjemmefra.

Ferietilbud i/på Budoni

Hotell - Budoni