Principi di Piemonte

  • Sestriere, De italienske Alpene, Italia

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Halvpensjon, ski-in ski-out, stort spa

Det populære og nyrenoverte hotellet Principi di Piemonte har en flott beliggenhet nær bakkene i Sestriere. Setter du pris på god standard, er dette hotellet for deg. Rommene er romslige og hotellet har et spa som er velkjent i byen. Halvpensjon er inkludert i hotellets koselige restaurant.

Bakkene ligger kun få minutters gange fra hotellet, og ned til Sestriere sentrum tar det ca. et kvarter å gå. Hotellet har også en skyttelbuss som går morgen og ettermiddag til og fra sentrum av Sestriere.

Spa med treningsrom og innendørsbasseng

Har du lyst til å bare være på hotellet en dag og ta det med ro? Da er hotellets spa et perfekt sted for det. Der er det et innendørs svømmebasseng, badstue og et treningsrom i tilfelle du får lyst til å løfte litt vekter. I det utendørs boblebadet kan du varme deg mens du ser ut over vinterlandskapet.

Havlpensjon er inkludert

Halvpensjon er inkludert i reisens pris. Start dagen med frokostbuffeen, her finner du alt fra egg og bacon til kaffe, sprø croissanter og nybakte pannekaker. Til middag serveres alt fra hjemmelagde lokale retter til italienske spesialiteter. Rund av dagen foran den knitrende peisen i loungebaren, som er selve hjertet av hotellet.

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
1.5 km/1.5 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer

Adresse og telefon

Adresse
Via Sauze di Cesana, 3 Sestriere, Italy
Telefon
+39 0122 858585

Viktig informasjon

Transferbussen har ikke mulighet til å stoppe rett utenfor hotellet, så du blir sluppet av et stykke unna. Der blir du hentet av en minibuss eller bil som kjører deg videre til hotellet.

Offisiell klassifisering
****
Sist oppusset
2023
Løpende vedlikehold
Totalrenovert
WiFi
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Minibar
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er inkludert. Frokostbuffé og middagsbuffé.

Bufférestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Middag
Buffé
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja

Avstand

Ett minutt å gå til heisene, 15 minutters gange til sentrum av Sestriere og 10 minutters gange til møtestedet for skiskolen.

Hotellet tilbyr buss til bakkene.

Shopping
1.5 km
Sentrum
1.5 km

Basseng

Innendørsbasseng
Ja

Avslapping

Entré til hotellets spa med innendørsbasseng, dampbadstue, utendørs boblebad og badstue er inkludert 2 timer per dag du bor på hotellet, forhåndsbestilles på stedet avhengig av ledig kapasitet. Lån av et sett med badekåpe, tøfler og håndkle per person er inkludert, fler mot kostnad.

Behandlinger og massasje mot kostnad.

Hotellets spa ønsker gjester fra 18 år velkommen.

Spa
Ja
Massasje
Ja
Skjønnhetsbehandlinger
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Aldersgrense for spa:
18
Boblebad i spa
Ja

Sport

Treningsrom
Ja

Barn og ungdom

Barneseng mot en kostnad på ca. 10 euro per natt (betales direkte til hotellet ved ankomst).

Hotellet har et lekerom og en internasjonal barneklubb (4–12 år). Barneklubben er åpen på ettermiddagen ca. kl 16–21.30. Opningstidene er preliminære og kan endres.

Internasjonal barneklubb
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gjelder fra 2024-12-16 til 2025-04-07

Skriv til oss i TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi svarer på spørsmål som måtte dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Møt Crystal Ski-guidene

På skistedet der du er, har vi guider fra vårt søsterselskap Crystal Ski Holidays som gjerne svarer på spørsmål og gir råd om de beste bakkene. Noen ganger møter de også opp på flyplassen og på hotellet.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Estimert transfertid med buss fra Milano er 3 timer. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Ett minutt å gå til heisene, 15 minutters gange til sentrum av Sestriere og 10 minutters gange til møtestedet for skiskolen.

Hotellet tilbyr buss til bakkene.

Shopping
1.5 km
Sentrum
1.5 km