Sauze

  • Sauze d'Oulx, De italienske Alpene, Italia

Om hotellet

  • 3*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Hjemmekoselig hotell med sentral beliggenhet

På det hjemmekoselige hotellet Sauze bor du sentralt i Sauze d’Oulx med kort gåavstand til både sentrum og nærmeste skiheis. På Sauze er det en restaurant og en rustik bar som er et naturlig samlingssted om kveldene.

Hele hotellet er innredet i tradisjonell rustikk alpestil med mange tredetaljer som gir et lunt inntrykk.

Spis godt på hotellet

Før du begir deg ut på en hel dag i bakken, kan du nyte en frokost fra hotellets frokostbuffé. Hvis du kommer tilbake til hotellet senere på ettermiddagen, kan du varme deg med en god kopp te og kaker. Middag er inkludert i halvpensjonen. Forretten serveres som buffé. Du kan velge mellom to hovedretter som serveres ved bordet for så og avslutte med en deilig dessert.

Rustikk bar nærhet til alt

En perfekt måte å avslutte kvelden på er å sette deg ned i hotellets lille bar – hjertet av hotellet. Ønsker du litt mer liv og røre ligger Sauze d'Oulx sjarmerende små gater med både restauranter, barer og små butikker like rundt hjørnet.

  • Antall rom : 31

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
100 m/100 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 1 time og 30 minutter

Adresse og telefon

Adresse
Via Miramonti, 12 - Sauze D'Oulx, Italy
Telefon
+39 0122 850285

Viktig informasjon

Merk at balkongrekkverket er lavt, så små barn bør være under oppsyn.

En turistskatt betales til hotellet, ca. 2 euro per person per natt. Gjelder alle som har fylt 12 år.

Transferbussen kan ikke kjøre helt frem til hotellet. Det siste stykket må du gå ca. 9 minutter. Bagasjen transporteres frem til hotellet.

Resepsjon 24 timer
Ja
Offisiell klassifisering
***
Antall rom
31

Internett

WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Dobbeltrom
18 m2
Minisafe
Ja
Rengjøring
7 dager per uke
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Dusj/wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er inkludert. Frokostbuffé og middag (med forrettsbuffé, hovedrett – velg mellom to ulike retter som serveres ved bordet og dessert).

På ettermiddagen ca. kl. 16–17.30 serverer hotellet kake og te.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Barer
1
Frokost
Buffé
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Antall restauranter
1

Avstand

Omtrent 5 minutter å gå til skiheisen.

Shopping
100 m
Sentrum
100 m

Avslapping

Spa
Nei

Sport

Treningsrom
Nei

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-20 til 2024-04-01

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Omtrentlig transfertid med buss er 1 time og 30 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Omtrent 5 minutter å gå til skiheisen.

Shopping
100 m
Sentrum
100 m