Dei Camosci Hotel

  • Courmayeur, De italienske Alpene, Italia
  • Plus

Om hotellet

  • 3*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Familieeiet hotell med halvpensjon

Dei Camosci hotell ligger i La Saxe som er en rolig del av Courmayeur. Her bor du komfortabelt med halvpensjon, så da slipper du å tenke på hva du skal spise til frokost og middag. På hotellet er det også en koselig bar, to salonger og en restaurant.

Det familiedrevne hotellet Dei Camosci er innredet i tradisjonell alpestil med stein- og trematerialer både inne og ute. Hotellet har mange tilbakevendende gjester.

Ekte italiensk mat

I restauranten kan du nyte ekte italiensk mat hvor hvert måltid tilberedes med kjærlighet. Baren eller en av de to salongene er flott for å slappe av etter middagen.

Transport til sentrum

Inn til sentrum og heisene er det en spasertur på omtrent 15 minutter. Hvis du ikke har lyst til å gå, tilbyr hotellet skyttelbuss til heisene i løpet av dagen og inn til sentrum på kveldstid. Bussturen tar bare noen få minutter.

  • Antall rom : 24

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
1 km/1 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer

Adresse og telefon

Adresse
Strada per Entrèves, 7 - 11013 Courmayeur Mont-Blanc (AO), Italy
Telefon
+39 0165 84 23 38

Viktig informasjon

En turistskatt betales til hotellet, ca. kr. 10 per person per natt. Gjelder alle som har fylt 12 år, og betales på hotellet.

Vær oppmerksom på at balkongrekkverket er lavt, så små barn må holdes under oppsikt.

Gratis WiFi i fellesområdene, rommene har ikke WiFi.

Offisiell klassifisering
***
Antall rom
24

Internett

WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja

Rommene

Minisafe
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Senger

Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon med kontinental frokostbuffé og treretters middagsmeny er inkludert.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé, Kontinental
Middag
Meny
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja

Avstand

Hotellet ligger i området La Saxe i Courmayeur og tilbyr gratis transport til heisene i løpet av dagen og inn til sentrum på kvelden. Vil du heller gå, tar det omtrent 15 minutter.

Shopping
1 km
Sentrum
1 km

Avslapping

Spa
Nei

Sport

Treningsrom
Nei

Barn og ungdom

Trenger dere barneseng, må vi sende en forespørsel til hotellet. Kontakt vår kundeservice på 67 11 50 00.

Barneseng
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-20 til 2024-04-02

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Estimert transfertid med buss ca. 2 timer. Det kan forekomme ventetid på flyplassen. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk at du må velge "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.

Avstand

Hotellet ligger i området La Saxe i Courmayeur og tilbyr gratis transport til heisene i løpet av dagen og inn til sentrum på kvelden. Vil du heller gå, tar det omtrent 15 minutter.

Shopping
1 km
Sentrum
1 km