White Angel

  • Cervinia, De italienske Alpene, Italia

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Midt i bakken – halvpensjon er inkludert

På White Angel bor du luksuriøst i Cervinia med spa, gourmetrestaurant og loungebar med peis. Fra hotellet kan du dra rett ut i bakkene! Hotellet har en moderne alpestil med detaljer i stein og tre som passer beliggenheten. Halvpensjon er inkludert.

Rett utenfor hotellet, ligger de røde bakkene. Hvis du vil starte litt roligere, er det omtrent ti minutter å gå til heisen som tar deg til andre bakker. Du kan også ta hotellets egen skyttelbuss ned til sentrum.

Loungebar med peis

Etter en dag i bakken kan du bestille en varm drikke og kose deg foran peisen i loungebaren. Eller sett deg ned på terrassen og se solen gå ned over de snødekte Alpene.

Skjem deg bort i spaet

Hvorfor ikke skjemme deg bort med et spa-besøk? Hotellets spa inkluderer innendørsbasseng, badstue og boblebad. Bestill en massasje eller slapp av i en av stolene ved bassengkanten med utsikt over vinterlandskapet.

Gourmetmåltider

Restaurantens kokk tilbereder tradisjonelle italienske retter med en spennende vri.

  • Antall rom : 52

Kort om hotellet

Sentrum
1.6 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer og 15 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Cervinia

Adresse og telefon

Adresse
Via Sauze di Cesana 3 10058 Sestriere (TO), Italy
Telefon
+39 0122 858585

Viktig informasjon

Det er et oppbevaringsrom for ski med støvelvarmere.

En turistskatt betales til hotellet, ca. kr. 30 per person per natt. Gjelder alle som har fylt 12 år.

Transferbussen kan ikke stoppe rett utenfor hotellet, men du blir satt av et lite stykke unna. Der blir du hentet av en liten buss/bil som kjører det siste stykket til hotellet.

Vaskeriservice mot betaling.

Offisiell klassifisering
****
Antall rom
52
Vaskeriservice
Ja

Internett

WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Kjøleskap
Ja
Hårføner
Ja
Kaffetrakter
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja

Senger

Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon som er frokost og middag er inkludert i reisens pris.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé, Kontinental
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja

Avstand

Det tar 10 minutter å gå til Plan Maison-heisen. Til sentrum av Cervinia tar det omtrent 20 minutter å gå, men det er også en skyttelbuss som går til og fra sentrum hver halvtime kl 8.30-18.30 og hver time kl. 19-23.

Sentrum
1.6 km

Basseng

Innendørsbasseng
Ja

Avslapping

Bruk av hotellets spa mot en kostnad.

Spa
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Boblebad i spa
Ja

Sport

Bruk av treningsrommet mot en kostnad.

Treningsrom
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja
Heis i alle bygningene
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-13 til 2024-04-08

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Anslått transfertid med buss er 2 timer og 15 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å bestill "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.

Avstand

Det tar 10 minutter å gå til Plan Maison-heisen. Til sentrum av Cervinia tar det omtrent 20 minutter å gå, men det er også en skyttelbuss som går til og fra sentrum hver halvtime kl 8.30-18.30 og hver time kl. 19-23.

Sentrum
1.6 km