Petit Palais

  • Cervinia, De italienske Alpene, Italia

Om hotellet

  • 3*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Midt i bakken med halvpensjon

Hotel Petit Palais ligger midt i bakken, i gåavstand fra sentrum av Cervinia. Den nærmeste heisen er det også bare et minutt å gå til. Hotellet har en restaurant, bar og en koselig salong for avkobling. Halvpensjon er inkludert i reisens pris.

Vårt tips er å bestille et rom med fjellutsikt, så får du en fin utsikt over Matterhorn/Monte Cervino og det vakre vinterlandskapet.

Gangavstand til landsbyen

Hvis du har lyst til å droppe skiene for å shoppe litt, er det bare ti minutters gåavstand ned til sentrum av Cervinia. Der er det også restauranter og barer å besøke.

Halvpensjon inkludert

Til frokost kan du velge mellom både kalde og varme alternativer på bufféen. Til middag serveres en fireretters meny der drikke er inkludert. Senere på kvelden samles vanligvis flere av hotellets gjester i salongen rundt peisen med brettspill og spørrekonkurranser.

  • Antall rom : 50

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
1 km/1 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer og 15 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Cervinia

Adresse og telefon

Adresse
Via Bardoney, 2, 11021 Breuil-Cervinia AO, Italy
Telefon
+39 0166 949547

Viktig informasjon

Transferbussen har ikke mulighet til å stoppe rett utenfor hotellet, men du blir satt av et lite stykke unna. Bagasjen din blir transportert den siste biten til hotellet, mens du får en spasertur på omtrent 15 minutter.

En turistskatt betales til hotellet, ca. 1-2 euro per person per natt. Gjelder alle som har fylt 12 år.

Offisiell klassifisering
***
Sist oppusset
2018
Antall rom
50
Parkering
Ja
Gratis parkering
Ja
Type parkering
Gate
WiFi
Ja

Rommene

Dobbeltrom
18 m2
Enkeltrom
15 m2
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja

Senger

Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

I halvpensjon er frokostbufféen og den fire-retters middagen inkludert. Drikke (vin, vann og brus) er inkludert til middagen. På ettermiddagen serveres te, kaffe og kaker 16.30-17.30.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Middag
Meny
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Måltidsdrikke er inkludert i halv- og/eller helpensjon.
Ja

Avstand

Det tar 15 minutter med stolheis til skiskolens møteplass. 10 minutters gange ned til sentrum. Ett minutts gange til gondolheisen Plan Maison.

Transferbuss
1.5 km
Shopping
1 km
Sentrum
1 km

Avslapping

Spa
Nei

Sport

Treningsrom
Nei

Barn og ungdom

Barneseng
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-13 til 2024-04-08

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Anslått transfertid med buss er 2 timer og 15 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å bestill "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.

Avstand

Det tar 15 minutter med stolheis til skiskolens møteplass. 10 minutters gange ned til sentrum. Ett minutts gange til gondolheisen Plan Maison.

Transferbuss
1.5 km
Shopping
1 km
Sentrum
1 km