Reiser
til
Tel Aviv

Pris fra

...

Våre hotell

12 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

 • Vann (1,5 l)9,-
 • Lunsj100,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaShekel (ILS)
 • Tidsforskjell+1 time
 • HovedstadJerusalem
 • SpråkHerbraisk
 • Befolkning443 939

Reiser til Tel Aviv

Tel Aviv

Reis med TUI til Tel Aviv – byen som aldri sover. Det er Israels nest største by og den ligger ved Middelhavskysten, like ved den gamle havnebyen Jaffa. Her kan du slappe av på stranden og kanskje prøve verdens beste falafel. Eller du kan rusle rundt på de travle markedene og utforske det pulserende nattelivet etterpå.

Det merkes at Tel Aviv er en by som er påvirket fra flere hold. Byen ligger ved kysten mot Middelhavet og har et behagelig klima.

Gastronomisk gatemat

I Tel Aviv er det lett å være både vegetarianer og veganer. Falafel kan ses som landets nasjonalrett – den serveres i pitabrød med hummus, salat og tahini. Sabich er også populær gatemat, en israelsk sandwich med røtter i jødisk-irakisk mat. Den består av hardkokt egg, friterte auberginer, hummus og tahini i pitabrød. Perfekt som lunsj på stranden eller på vei hjem etter en lang natt ute.

Strand midt i sentrum av Tel Aviv

Gordon Beach er bare en av mange strender i Tel Aviv, men det er en av de mest populære, både blant lokalbefolkningen og turister. Her har du høy kvalitet på strandlivet med mange solsenger, utendørs treningsstudio, restauranter, barer og aktiviteter både på stranden og langs promenaden.

Kunst, shopping og backgammon

Kafékulturen er stor i Israel og selvfølgelig også i Tel Aviv. I byen finnes det både store lokale kjeder og hyggelige små kaféer, der du kan sitte i timevis med en kopp sterk kaffe, ta et parti backgammon og se på gatelivet. Du kan også bare ta en pause fra shopping og museumsbesøk som det er mye av i Tel Aviv. I de eldre områdene rundt den gamle havnen Jaffa finner du trange, små smug og loppemarkeder samt trendy butikker, barer og kunstgallerier. I det litt mer moderne området Neve Tzedek finner du avant garde-mote, boutiquer, bistroer og jazzklubber samt cocktaillounger.

Tips om severdigheter i Tel Aviv

Det er mye å se og gjøre i Tel Aviv, her har du et lite utvalg av noen attraksjoner som er verdt et besøk:

 • Jaffa – den gamle havnebyen som er nevnt i Bibelen, i dag legger både fiskebåter og yachter til her.
 • Den hvite byen – sentrum for alt som tilhører Bauhaus-arkitekturen. Her kan du gå en guidet tur blant de hvite husene og handle noen Bauhaus-suvenirer.
 • Tel Aviv Museum of Art – fine utstillinger med verk fra første halvdel av 1900-tallet; Kandinsky, Lichtenstein, Miró og Picasso.
 • Carmel-markedet – markedet er åpent hver dag unntatt lørdager, og her kan du rusle rundt blant mat, tilbehør, blomster og kunstnere som selger malerier og håndverk.
 • Yarkon Park – en vakker og stor park med både botaniske hager og et badeland. Her arrangeres det også store konserter.

Reis til Tel Aviv med TUI

Våre reiser til Tel Aviv går med rutefly, noe som betyr at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men i løpet av reisen kan du kontakte TUI Service Center via TUI-appen, Min side, SMS eller telefon.

Ferietilbud i/på Tel Aviv