Reiser
til
Lovina Beach

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vannca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndonesisk rupiah (IDR)
  • Tidsforskjell+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SpråkIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Reiser til Lovina Beach

Lovina Beach

Ved Lovina Beach, en 12 km lang vulkanstrand på Balis nordkyst, er vannet klart og korallrevene nære. Mange som kommer hit ønsker ro og naturopplevelser ettersom utelivet her er betydelig mer begrenset enn i f.eks. Kuta Beach.

Til og med havet er roligere her på nordsiden, uten undervannsstrømmer og høye bølger. Det spennende og artsrike undervannslivet lokker mange snorklere og dykkere, men for mange er nærheten til delfinene det som lokker mest. Å dra til havs i soloppgangen for å se delfiner som leker rundt båten er for de aller fleste en magisk opplevelse.

Opplev Bali

Det finnes flere gunner til at Bali er et reisemål for deg som vil oppleve noe annet enn bare strender. En av dem er naturen med grønne risterrasser, frodig regnskog og vulkaner. En annen er kulturlivet som innebærer alt fra fargerike danseoppvisninger til håndverkstradisjoner. På markeder og i småbutikkene kan du kjøpe fine interiørdetaljer som treskjæringer, skulpturer og kunst. Det fleste kunstgalleriene og håndverksbodene finner du i Ubud som er øyas kultursentrum.

Templer og ånder

De små templene man ser over alt vitner om balinesernes religion der hinduismen blandes med en eldgammel tro på ånder og demoner. Seremonier av ulike slag er vanlig, det er også festivaler og oppvisninger. Hold utkikk etter oppslag om arrangement og sted.

Ferietilbud i/på Lovina Beach

Hotell - Lovina Beach

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Lovina Beach Vise alle hotell på Bali