Seven Spring

Sol og bading er flott, men av og til er det fint med en pause og litt avkjøling. Et besøk til Epta Piges, Seven Springs, er da en utmerket dagsutflukt. Seven Springs ligger i et naturskjønt område med oliven- og appelsinlunder, furutrær, bekker og små fossefall. I dalen finnes det 7 naturlige kilder som har laget en liten bekk som munner ut i en kunstig smaragdgrønn ferskvannssjø.

Til sjøen kommer du via en 186 meter lang mørk tunnel.

Vannet i tunnelen dekker akkurat føttene, så man vasser frem. Tunnelen er bygget av stein, det er helt mørkt bortsett fra i midten, der man får inn litt lys takket være en brønn. Det er vanskelig å snu inne i tunnelen, ettersom det er ganske trangt og folk går på en rett linje. Hvis du lider av klaustrofobi, bør du ta den alternative veien: en sti som går over tunnelen.

Gå fritt i Seven Springs

Hele Seven Springs er turvennlig. Her kan du oppleve naturskjønt landskap der hver kilde har sin egen sti. Det finnes informasjonsskilt på engelsk. Hvis du ikke vil gå rundt, kan du slappe av ved en liten bekk og nyte naturen og de fantastiske duftene som krydderbuskene byr på. Etter promenaden kan det være fint å ta en pause med noe kaldt å drikke og en matbit.

Det ligger en liten taverna under treets skygge og i direkte tilknytning til de rennende kildene.