Badelandet Faliraki

I den ene enden av parken finner man et plaskebasseng med hoppende vannstråler som de aller yngste badegjestene setter pris på. Litt eldre barn kan i stedet leke i barnebassenget der de blant annet kan utforske et spennende sjørøverskip.

Område for barn og voksne

Barneområdet ligger like ved et område med vanlige svømmebasseng, samt det populære bølgebassenget der badende kan kaste seg ut i de kunstige bølgene. Rundt bølgebassenget finnes det også flere solsenger for de som foretrekker å ta det litt rolig og kanskje lese en bok. En annen attraksjon som pleier å bli satt pris på av de fleste aldersgrupper er Lazy River, en strømkanal der du kan flyte rundt på en badering.

Den ene enden av parken er for de aller yngste, og den andre enden er tiltenkt eventyrlystne og våghalser. Etter å ha varmet opp i Multislide og de seks parallelle vannskliene, kan du gjøre deg klar for Turbo Slide, Free Fall Slide og deretter toppe disse turene med Kamikaze-sklien, som ikke helt uventet er en av de aller raskeste skliene i badelandet.

Konkurrer med familie og venner

For deg som liker raske svinger er Twister Slide rett valg, men hvis du har et stort konkurranseinstinkt bør du ta med kompisene eller familien og sikte på Head First Mat Racer. Her legger alle seg på en matte med hodet foran og sklir ned mot vannet i parallelle baner.

Tradisjonelle vannsklier har en tendens til å se mer eller mindre like ut, men i dette badelandet finnes det et par varianter som virkelig skiller seg ut. Den ene er Space Bowl Slide, formet som en stor tank der du til slutt fyker ned i bassenget gjennom et hull i bunnen av tanken. Den andre varianten kalles Stingray Slide og er en sklie formet som en svømmende rokke der du kjører i full fart fra side til side.

Når du har fått din ønskede dose adrenalin kan du kjøpe både mat, snacks og drikke i en av badelandets fem spisesteder/kiosker.

Badelandet i Faliraki – bra å vite:

  • Inngang koster 24 euro for voksne og 16 euro for barn 3-12 år (de aller yngste kommer gratis inn). Det er også mulig å kjøpe rabatterte billetter hvis du vil legge til en eller to dager ekstra.
  • Badelandet tilbyr kostnadsfri transport daglig. Transferbussene går fra Rhodos by. Det tilbys også kostnadsfrie busser fra sørlige Rhodos (Kiotari, Lindos, Pefkoi og Kolymbia).
  • Barn under 12 år er ikke tillatt i de mest ekstreme vannskliene: Kamikaze, Free Fall, Turbo, Space Bowl og Twister Slide.