Hotel Oasis

  • Kalo Nero, Peloponnes, Hellas

Om hotellet

  • WiFi

Ved stranden med basseng og tennisbane

På leilighetshotellet Hotel Oasis bor du rett ved stranden i et rolig område i Kalo Nero. Hotellets restaurant ligger ved siden av bassengområdet som har utsikt over havet. Her tar du dagen som den kommer med strandliv eller en avslappende stund ved bassenget. Frokostbuffé er inkludert.

Bare en liten vei skiller hotellet fra stranden. Omgivelsene er fredelige og landlige med noen få restauranter som ligger ved stranden og området rundt.

Restaurant og bassengbar

Bassengområdet er midtpunktet på hotellet. Hotellets restaurant og bar ligger ved basseng-området og bidrar til den hyggelige atmosfæren. Hver morgen serveres frokostbuffé i restauranten og du kan nyte morgenkaffen å se utover havet.

Ett- eller to roms-leilighet

Hotel Oasis har ett- og toromsleiligheter, som enten har balkong eller markterrasse. Leilighetene er utstyrt med en liten kjøkkenkrok for enklere matlaging.

  • Antall leiligheter : 32

Kort om hotellet

Bad/strand
50 m - 120 m
Utendørsbasseng
Ja
Shopping
8 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
1 time/2 timer 50 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Kalo Nero

Adresse og telefon

Adresse
Kalo Nero, Kyparissia 24500, Greece
Telefon
+ 30-27610 72561

Viktig informasjon

Resepsjon 24 timer
Ja
Antall leiligheter
32
Strømstyrke
220
Parkering
Ja
Type parkering
Parkeringsplass
WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Trafikk
Lokaltrafikk

Leilighetene

WiFi
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering uten kostnad
Ja
Hårføner
Ja
Vannkoker
Ja
Kjøkken
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken

Senger

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Frokostbuffé er inkludert.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Bassengbar
Ja
Frokost
Buffé

Avstand

Avstand til flyplass refererer til Kalamata (KLX). Til byen Kyparissia er det omtrent 8 kilometer. Med bil tar det cirka 10 minutter å kjøre dit.

Shopping
8 km
Minimarked
8 km
Flyplass
54 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
50 m
Bad/strand (maks avstand)
120 m
Type strand
Grusstrand, Sandstrand
Solsenger på stranden uten kostnad
Nei

Basseng

Utendørsbasseng
Ja
Basseng
Ja
Saltvannsbasseng
Ja

Avslapping

Spa
Nei

Sport

Treningsrom
Nei
Tennis
Ja
Bordtennis
Ja

Barn og ungdom

Lekeplass
Ja

Vår service: Døgnet rundt i TUI-appen

  • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01

I TUI-appen, kan du kontakte guidene våre døgnet rundt, via mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din smarttelefon eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å komme i kontakt med TUIs guider på, når det måtte passe deg. Under "spør guidene" i appen, og myTUI på tui.no, kan du sende beskjeder og få raskt svar, både før og i løpet av ferien din. Du trenger bare å laste ned TUI-appen og aktivere den med mobilnummeret og e-postadressen du oppga da du bestilte reisen, i tillegg til ditt bestillingsnummer. I appen finner du også aktuell informasjon om ditt fly, hotell, reisemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hver dag, døgnet rundt

  • "Spør guidene" finner du både i TUI-appen og under myTUI på tui.no.
  • Tjenesten er tilgjengelig med en gang du har bestilt reisen.
  • Før avreise svarer vi deg i løpet av et døgn, og når du er på ferie svarer vi så fort vi kan, vanligvis i løpet av 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, hvis det haster, nå guidene på telefon. Nummeret finner du i TUI-appen fra et døgn før du ankommer reisemålet. Har du ikke lastet ned TUI-appen får du nummeret på SMS før du reiser.

Service på flyplassen

Har du bestilt busstransfer vil du i TUI-appen motta informasjon om bussens nummer og hvor den står parkert. I tillegg finnes TUIs engelsktalende guideteam på flyplassen. Har du bestilt taxitransfer møter sjåføren deg på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Din reisetid avhenger av hvilket fly du velger. Direktefly fra Oslo Gardermoen til Kalamata flyplass. tar cirka 3 timer og 50 minutter. Våre reiser til Kalo Nero er med rutefly, noe som betyr at reiselengden er fleksibel.

Transfertid

Avstanden fra Kalamata flyplass til Kalo Nero er cirka 58 km. En taxitur fra flyplassen tar omtrent 1 time (i høysesongen kan det ta lengre tid avhengig av trafikk). Fra Athen internasjonale lufthavn er det cirka 270 km. En taxitur tar omtrent 2 timer og 50 minutter (i høysesongen kan det ta lengre tid avhengig av trafikk) Du kan forhåndsbestille taxi fra flyplassen ved å logge inn på myTUI.

Avstand

Avstand til flyplass refererer til Kalamata (KLX). Til byen Kyparissia er det omtrent 8 kilometer. Med bil tar det cirka 10 minutter å kjøre dit.

Shopping
8 km
Minimarked
8 km
Flyplass
54 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
50 m
Bad/strand (maks avstand)
120 m
Type strand
Grusstrand, Sandstrand
Solsenger på stranden uten kostnad
Nei