Kolimbari

Den lille fiskerlandsbyen Kolimbari har utviklet seg til et rolig strandreisemål. Her ferierer du i landlige omgivelser nær klipper, åser med pinjetrær og en lang rullesteinstrand. Byen ligger lengst ut i Chaniakystens kjede av badesteder. Perfekt for familier som vil bo litt utenfor turistområdene. Les mer

Den lille fiskerlandsbyen Kolimbari har utviklet seg til et rolig strandreisemål. Her ferierer du i landlige omgivelser nær klipper, åser med pinjetrær og en lang rullesteinstrand. Byen ligger lengst ut i Chaniakystens kjede av badesteder. Perfekt for familier som vil bo litt utenfor turistområdene.

Kolimbari ligger der halvøya Rodopos stikker ut fra Kreta som en stor finger. Det er en liten fiskerlandsby med noen hundre innbyggere. Det ligger noen småbutikker og flere bra fiskerestauranter rundt torget nær havnen, men for å finne et større utvalg må du ta buss eller taxi til Platanias (10 km) eller Chania (20 km).

Perfekt for familien

  • På vårt leilighetshotell Kastalia Village i kategorien Familiefunn får du mye for pengene. Her finnes det flere bassenger og et lite badeland med vannsklier, treningsrom og mulighet for å låne sykler. Hotellet ligger i rolige omgivelser et par kilometer utenfor Tavronitis.  
Utfluktstips
  • Limnoupolis – Kretas beste badeland
  • Knossos med kong Minos palass
  • Vandring i Samariaravinen

Oppdag Kreta med leiebil
Det finnes mye å oppleve på Kreta med leiebil. Sjarmerende landsbyer, fargerike byer, vakker natur og antikk kultur.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: