Reiser
til
Almyrida

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 90–150,-
  • øl (50 cl)ca. 25–35,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAthen
  • SpråkGresk
  • Befolkningca 75

Reiser til Almyrida

Almyrida

I rolige Almyrida får du den gode Hellasfølelsen. Hit skal du reise hvis du vil oppleve en pittoresk gresk by ved havet. Ved stranden ligger en liten havn, små genuine tavernaer og minimarkeder. Stranden er barnevennlig langgrunn med sand blandet med rullestein. Du skal reise til Almyrida hvis du ønsker en rolig ferie.

Almyrida ligger drøye 2 mil øst for Chania på Kretas nordkyst, med utsikt over fjellene som ligger mellom Chania og Rethymnon. Opprinnelig var Almyrida en liten fiskelandsby så det finnes et stort utvalg av fiske- og skalldyrrestauranter, men også restauranter med mat fra Middelhavet.

Naturskjønn atmosfære

Her kan du rusle rundt blant frodige pinjetrær, små tavernaer, hotell, vinbutikk og bakeri. Ta gjerne en lang spasertur gjennom den vakre naturen til nabobyene Plaka og Kalives. Plaka er en liten by som ligger på en høyde ovenfor Almyrida og Kalvies er en større by som ligger ca. 4 kilometer unna. Stranden i Kalives er verdt et besøk, den har fått EUs blå flagg for sitt fine vann. Underveis dit får du en fantastisk utsikt over vindruer og kaktuser.

Tre små bukter

Stranden ligger rett nedenfor byens hovedområde og består av tre små bukter. Her finner du to sandstrender blandet med rullestein og den tredje er en steinstrand som er perfekt for snorkling.

Nær Chania & Rethymnon

Chania som er Kretas nest største by ligger drøye 40 minutter fra Almyrida. Her finnes det et større utvalg av restauranter og barer. Shoppingtilbudet er bredt med alt fra olivensåper, skinnvarer til klassiske motebutikker. Chanias havn er koselig med tavernaer og trange gater under vinranker og fargerike bouganvillaer. Byen Rethymnon ligger ca. 4 mil øst for Almyrida. Der finnes det to koselige småbåthavner med mange fiskerestauranter. Den gamle havnen er definitivt vært et besøk en kveld. Du kommer deg enkelt til Chania og Rethymnon med lokalbuss eller taxi.

Opplev Kreta med bil

Her på Hellas største øy finnes det mye å oppleve blant koselige landsbyer, fargerike byer, grønn natur og antikk kultur. Du kan bestilles leiebil for en eller flere dager allerede hjemmefra.

Ferietilbud i/på Almyrida