Mat og drikke
Frokost, -lunsj, - og middagsbuffé med lokal vin, øl, brus eller vann. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering kl. 10–24 i anviste barer/tider.
Strandbaren serverer all inclusive-drikke kl. 10–18.
Måltidene serveres
Frokostbuffé kl. 7–10 og kontinental frokost 10–12 i Yacht Club Main Restaurant.
Lunsjbuffé kl. 12.30–14.30 Taverna Restaurant.
Enklere lunsj serveres i strandbaren kl. 13–15.
To bordsetninger til middag, kl. 1830 og kl. 2030 i Yacht Club Main Restaurant.
I Greco Café serveres enkle retter kl. 15-18, crépes kl. 10–18 og ettermiddagste/kaffe med kake kl. 16–18.
Enkle retter (snacks) serveres i Yacht Club Main Restaurant. Midnattsnacks kl. 23.30–24.
Middagsantrekk for herrer: langbukser.
Tider for restaurant og barer meddeles ved ankomst til hotellet.
À la carte-middager
En gang i uken er middag i à la carte restauranten Culinarium inkludert, serveres kl. 18.30–22.
Bordbestilling i resepsjonen en dag før. Vin på flaske kan kjøpes mot betaling i à la carte restauranten.
For øvrig
Midagsantrekk: langbukser (ingen t-skjorter, badesko eller shorts)
Tider for restaurant og barer meddeles ved ankomst til hotellet. Enkelte aktiviteter er inkludert til begrensede tider.
Endringer i innholdet kan skje i løpet av sesongen