Reiser
til
Aharavi

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksemepl fra Korfu by
  • Enkel middagca. 200,-
  • Øl (50 cl)ca. 27,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • building HovedstadAthen
  • message-love SpråkGresk
  • user-family Befolkning10 750 000

Reiser til Aharavi

Tvillingstedene Aharavi og Roda har vokst opp rundt en lang, fin og barnevennlig strand av sand og rullestein. Her bor du nær naturen, restauranter, småbutikker og utesteder.

Aharavi ligger på nordkysten, drøyt fire mil nordvest for Korfu by. Den vestre bydelen heter Roda og har et eget sentrum. Det lille strandnære leilighetshotellet Amorossa ligger nærmere Roda, mens barnefrie Restia Suites ligger atskilt til øst for Aharavi.

Trivelig med mange restauranter
Uansett hvor du bor er du nær stranden og de uteserveringene og strandbarene som ligger der. Langs hovedgaten ligger det mange moderne restauranter sammen med småbutikker og et par mindre nattklubber.

Turstier og vakker natur
I områdene rundt Aharavi er det fine turstier der du kan gå på egen hånd. Duftende pinjeskoger, oliventrær og blomstrende busker dekker nesten hele det bølgende landskapet. Ikke gå glipp av den pittoreske landsbyen Perithia med sine brosteinsgater og fjellet Pantokrator med sine utsiktspunkt på toppen.

En duft av Italia
Korfu tilhører de joniske øyene vest for det greske fastlandet og innflytelsen fra Italia gjør øya ekstra sjarmerende. Det finnes mange italienske restauranter og husfasadene går i myke pastellfarger.

Oppdag øyas strender
Det ligger fine strender rundt hele øya, vestsiden har flest sandstrender mens strendene på østsiden for det meste består av rullestein. De fineste strendene ligger som regel litt avsides, men du kan ta lokalbuss eller leie bil.

Korfu by
Du må ikke gå glipp av Korfu by. For noen år siden ble den gamle bydelen oppført på UNESCOs verdensarvliste. De smale gatene er omgitt av venetianske adelspalasser, og ute på den store Spianadplassen finner du en gressplen for cricket. Du kan slå deg ned på Listonterrassens kaféer og beundre antikke marmorstatuer på det arkeologiske muséet eller shoppe i en av de mange butikkene.


Utfluktstips

Øyrundtur blant palasser, klostre og vakker natur De sjarmerende øyene Paxos og Antipaxos
Båtutflukt til Korfu by Dagstur til nabolandet Albania

Bestill utflukter og billetter under flken Min reise eller i TUI-appen.

Ferietilbud i/på Aharavi

Hotell - Aharavi