Reiser
til
Agios Ioannis Peristeron

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 180,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+ 1 time
  • HovedstadAthen
  • SpråkGresk
  • Befolkningca. 30 fastboende

Reiser til Agios Ioannis Peristeron

Agios Ioannis Peristeron

Søker du ro og naturskjønne omgivelser er Agios Ioannis Peristeron midt i blinken for deg. Du bor rett ved foten av grønne åssider med sypresser og olivenlunder. Samtidig bor du i nærheten til storre byer og kan nyte fasilitetene på et all inclusive-hotell med flere basseng, tennisbaner og kostnadsfrie solsenger på stranden.

Landsbyen Agios Ioannis Peristeron er liten, trivelig og vakker. Langs veien nedenfor frodige, grønne fjell ligger strender, en håndfull hotell og noen tavernaer. Rett ovenfor landsbyen slynger fjellveiene seg gjennom olivenlunder, og liker du å løpe kan du finne utfordrende stigninger.

Bo rett ved stranden

All inclusive-hotellet Primasol Louuis Ionian Sun er omgitt av frodig vegetasjon på en høyde ved havet, rett ved en fin strand. En drøy kilometers spasertur fører deg til Agios Ioannis Peristerons lille bysentrum eller til nabobyen Tsaki, som har samme fredelige karakter.

Spennende naboreisemål

Ønsker du mere liv og røre er det enkelt å ta turen til større byer med lokalbuss eller taxi. Til trivelige Moraitika er det bare 3 km, og til spennende Korfu by 16 km. Der kan du både nyte atmosfæren i gamlebyens gater, finne elegante kaféer i havnen, shoppe og besøke severdigheter som de venetianske fjellene.

Korfu som helhet

Korfu tilhører de Joniske øyene vest for det greske fastlandet og innflytelser fra Italia gir øya ekstra sjarm. Det finnes mange italienske restauranter og husfasadene går i mye pastellfarger. Det er fine strender rundt hele øya, som regel sandstrender på den bestre siden mens østkysten har rullesteinstrender. Du kan bestille leiebil for en eller flere dager gjennom oss.

Ferietilbud i/på Agios Ioannis Peristeron