Reiser
til
Kalymnos

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAthen
  • SpråkGresk
  • Befolkningca. 29 450

Reiser til Kalymnos

Kalymnos

Kalymnos er ett av våre beste tips for deg som liker små, greske øyer uten mye turister. Landskapet er variert med fjell, grønne daler og badeviker med krystallklart vann. Du kan tilbringe hele ferien på Kalymnos eller kombinere med en uke på Kos der flyet lander.

Kalymnos ligger ikke langt fra den større øya Kos, men øyene er likevel ulike på mange måter. Det rolige tempoet og den avslappede innstillingen til livet merkes hos både fastboende og besøkende på Kalymnos.

Svampfiskernes øy

Øya er mest berømt for natursvamper som tidligere ble fisket i havet rundt Kalymnos. Landskapet er litt vilt og dramatisk med grønnkledde fjell og dalganger med oliven- og situsplantasjer. Mellom fjellene finner du badeviker med krystallklart vann.

Et mekka for klatrere

På Kalymnos finner du både soldyrkende par og familier samt veltrente eventyrere fra hele Europa og verden. Øya er nemlig berømt for sine enestående forutsetninger for sportsklatring. Det finnes mer enn 3000 klatrestier med ulike vanskelighetsgrader.

Fredelig ferieliv i Massouri

Det er lite turisme på Kalymnos og våre hoteller ligger i den fredelige byen Massouri på vestkysten. Med sitt lille utvalg av tavernaer og suvenirbutikker har byen det du trenger for en deilig ferie. Stranden her har både stein og sand, og kveldslivet finner du rundt serveringsstedene i bygaten, både med tradisjonell bouzouki og mer moderne musikk.

Havnen i Pothia

Havnen i Pothia, der du går i land, er omgitt av lyse, pastellfargede hus. Her er folkelivet livlig blant tavernaer, kaféer og småbutikker. Kalydna Island Hotel ligger i byen Kantouni, fem kilometer utenfor Pothia.

Kombiner med Kos

På Kos finns det betydelig mer å velge mellom, både når det gjelder aktiviteter, utflukter, fornøyelser og restauranter. Velger du å kombinere en uke på Kalymnos med en uke på Kos så bor du på valgfritt hotell i Marmari, Kos by, Lambi, Tigaki, Psalidi, Kardamena eller Kefalos.

Ferietilbud i/på Kalymnos