Reiser
til
Kalymnos

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAthen
  • SpråkGresk
  • Befolkningca. 29 450

Reiser til Kalymnos

Kalymnos er ett av våre beste tips for deg som liker små, greske øyer uten mye turister. Landskapet er variert med fjell, grønne daler og badeviker med krystallklart vann. Du kan tilbringe hele ferien på Kalymnos eller kombinere med en uke på Kos der flyet lander.

Kalymnos ligger ikke langt fra den større øya Kos, men øyene er likevel ulike på mange måter. Det rolige tempoet og den avslappede innstillingen til livet merkes hos både fastboende og besøkende på Kalymnos.

Svampfiskernes øy

Øya er mest berømt for natursvamper som tidligere ble fisket i havet rundt Kalymnos. Landskapet er litt vilt og dramatisk med grønnkledde fjell og dalganger med oliven- og situsplantasjer. Mellom fjellene finner du badeviker med krystallklart vann.

Fredelig ferieliv i Massouri

Det er lite turisme på Kalymnos og våre hoteller ligger i den fredelige byen Massouri på vestkysten. Med sitt lille utvalg av tavernaer og suvenirbutikker har byen det du trenger for en deilig ferie. Stranden her har både stein og sand, og kveldslivet finner du rundt serveringsstedene i bygaten, både med tradisjonell bouzouki og mer moderne musikk.

Havnen i Pothia

Havnen i Pothia, der du går i land, er omgitt av lyse, pastellfargede hus. Her er folkelivet livlig blant tavernaer, kaféer og småbutikker. Kalydna Island Hotel ligger i byen Kantouni, fem kilometer utenfor Pothia.

Fjellturer og snorkling

Øya er perfekt for fotturer, fjellklatring, snorkling og dykking. Vil du å ta det rolig kan du koble av på strendene eller ta buss eller taxi til en av de små byene utenfor turistområdene.

Kombiner med Kos

På Kos finns det betydelig mer å velge mellom, både når det gjelder aktiviteter, utflukter, fornøyelser og restauranter. Velger du å kombinere en uke på Kalymnos med en uke på Kos så bor du på valgfritt hotell i Marmari, Kos by, Lambi, Tigaki, Psalidi, Kardamena eller Kefalos.

Ferietilbud i/på Kalymnos

Hotell - Kalymnos