Mirabilia Boutique hotel

  • Kassandra, Halkidiki, Hellas

Om hotellet

  • WiFi

Boutiquehotell nær stranden

Mirabilia Boutiquehotell ligger idyllisk til i et rolig, naturskjønt område på østkysten av Kassandra-halvøya. Det lille hotellet har en avslappet atmosfære, boutique-preg og hage med gårdsplass. Her bor du kun 300 meter fra den kilometerlange sandstranden Kryopigi Beach.

På hotellets fredelige gårdsplass kan du slappe av med en bok til lyden av fuglekvitter eller kjøle deg ned i skyggen av det massive oliventreet.

Hotellet har:

  • WiFi
  • Luftkondisjonering

Alle rom/leiligheter har:

  • WiFi
  • Badekar/dusj og wc
  • TV

Opphold på Mirabilia Boutiquehotell

Noen rom kan bestilles for flere enn ordinært antall, for eksempel et dobbeltrom som kan brukes av tre. Ytterligere person(er) sover da i en ekstraseng, som kan være en sammenleggbar seng eller sovesofa.

Her bruker vi hotellets benevnelse på romtyper.

  • Antall rom : 40

Gjennomsnittstemperatur i Kassandra

Adresse og telefon

Adresse
Kriopigi, KASSANDRA, Greece

Viktig informasjon

Antall rom
40
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Luftkondisjonering på fellesområdene
Ja
Innsjekking
15:00-20:00
Utsjekking
11:00

Rommene

WiFi
Ja

Mat og drikke

Frokost
Ja

Avstand

Flyplass
69 km

Tilgjengelighet

Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Nei

Vår service: Døgnet rundt viaTUI-appen

  • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01
  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette reismålet, men med TUI-appen kan du nå oss hele døgnet, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Døgnet rundt kan du også, ved hastesaker, nå oss på telefon.

Komme til hotellet

Flytid

Våre reiser til Kassandra går med rutefly, og reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 3 timer og 25 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen til Thessaloniki flyplass.

Transfertid

Våre reiser til Kassandra går med rutefly, og reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 3 timer og 25 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen til Thessaloniki flyplass.

Beregnet transfertid fra flyplassen i Thessaloniki er ca. 1 time til Kassandra-halvøya, og avhenger så av hvilken by du skal bo i. Transfertiden avhenger også av trafikken.

Du kan forhåndsbestille en taxitransport til hotellet ditt ved å logge inn på myTUI.

Avstand

Flyplass
69 km